Laatste nieuws over internet
1 t/m 20 (van 175 artikelen)
29 nov 11:03
Consumenten hebben in de aanloop naar Black Friday en op die dag zelf veel meer online-aankopen gedaan dan in dezelfde periode vorig jaar.
13 nov 8:17
Het aantal mensen dat jaagt op pedofielen neemt toe. Dat zegt TNO-onderzoeker Arnout de Vries, die al jarenlang onderzoek doet naar het fenomeen pedojagers, in een interview met De Telegraaf.
2 nov 8:09
In Nederland zijn in de eerste negen maanden van dit jaar al 489 valse rijvaardigheidsbewijzen onderschept.
6 okt 12:18
Het ongericht verzamelen van telefoon- en internetgegevens is strijdig met Europese privacyregels.
26 sep 11:27
Dumpshops overtreden de wet door gevaarlijke wapens, zoals machetes, zwaarden en kruisbogen te verkopen aan minderjarige jongeren.
10 sep 14:35
De rechtbank in Zwolle heeft twee mannen (beiden 28) uit Deventer veroordeeld tot tweeënhalf en drie jaar cel, wegens grootschalige oplichting via WhatsApp.
6 jun 9:19
De politie ziet een forse toename van onlinefraude met fitnessartikelen en elektronica.
20 mei 12:03
Het aantal geregistreerde misdrijven is vorig jaar, na een jarenlange daling, voor het eerst in lange tijd weer gestegen.
17 apr 12:59
De politie Midden-Nederland ziet een sterke toename van het aantal aangiftes van zogenoemde WhatsAppfraude. Vanaf 6 maart tot heden hebben in de regio 74 mensen aangifte gedaan.
3 apr 18:06
De gemeente Amsterdam stelt duizend laptops met draadloos internet beschikbaar aan inwoners die het contact met de buitenwereld dreigen kwijt te raken als gevolg van de preventiemaatregelen rondom het coronavirus
18 mrt 21:36
De coronacrisis heeft mogelijk ook gevolgen voor de beeldkwaliteit van streamingplatformen als Netflix. Een lagere kwaliteit moet overbelasting van het internet voorkomen.
2 mrt 13:56
Dat meldt Access Now, een internationale organisatie die streeft naar vrije toegang tot het internet.
11 feb 9:39
én op de drie tieners tussen de twaalf en achttien jaar heeft wel eens iets vervelends meegemaakt op internet. De meest voorkomende nare online gebeurtenis blijkt het ontvangen van berichten met schokkende inhoud.
15 jan 8:26
Aan de jarenlange daling van het aantal misdrijven is een einde gekomen. Vorig jaar werden ruim 800. 000 misdrijven geregistreerd, een stijging met 4 procent in vergelijking met 2018.
27 dec 9:03
In de Indiase deelstaat Uttar Pradesh is vrijdag het mobiele internet afgesloten vanwege de aanhoudende protesten. Ook zetten de autoriteiten duizenden agenten in om de menigte in toom te houden.
25 nov 22:05
Europese instellingen en landen hebben gezamenlijk een cyberaanval uitgevoerd op terreurbeweging Daesh.
14 okt 11:18
Nieuw-Zeeland wil na de aanslagen op twee moskeeën in Christchurch de strijd tegen extremisme op internet opvoeren.
17 jul 15:02
Uit onderzoek van de Marokkaanse telecomwaakhond (ANRT) blijkt dat Marokkanen intensief gebruik van apps op hun smartphone
8 jun 18:26
Bijna 550 restaurants en cafés in Teheran zijn door de autoriteiten gesloten, omdat ze zich schuldig maakten aan schendingen van de strenge islamitische regels. Dit heeft de politie in de Iraanse hoofdstad bekendgemaakt.
13:56
De belangrijkste verdachte van de aanslag in Lyon heeft volgens insiders bij justitie woensdagavond bekend dat hij de bom heeft gemaakt die vrijdag ontplofte bij een bakkerij. Het explosief met onder meer spijkers en schroeven zat in een papieren zak.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi