Laatste nieuws over internet
21 t/m 40 (van 188 artikelen)
20 mei 12:03
Het aantal geregistreerde misdrijven is vorig jaar, na een jarenlange daling, voor het eerst in lange tijd weer gestegen.
17 apr 12:59
De politie Midden-Nederland ziet een sterke toename van het aantal aangiftes van zogenoemde WhatsAppfraude. Vanaf 6 maart tot heden hebben in de regio 74 mensen aangifte gedaan.
3 apr 18:06
De gemeente Amsterdam stelt duizend laptops met draadloos internet beschikbaar aan inwoners die het contact met de buitenwereld dreigen kwijt te raken als gevolg van de preventiemaatregelen rondom het coronavirus
18 mrt 21:36
De coronacrisis heeft mogelijk ook gevolgen voor de beeldkwaliteit van streamingplatformen als Netflix. Een lagere kwaliteit moet overbelasting van het internet voorkomen.
2 mrt 13:56
Dat meldt Access Now, een internationale organisatie die streeft naar vrije toegang tot het internet.
11 feb 9:39
én op de drie tieners tussen de twaalf en achttien jaar heeft wel eens iets vervelends meegemaakt op internet. De meest voorkomende nare online gebeurtenis blijkt het ontvangen van berichten met schokkende inhoud.
15 jan 8:26
Aan de jarenlange daling van het aantal misdrijven is een einde gekomen. Vorig jaar werden ruim 800. 000 misdrijven geregistreerd, een stijging met 4 procent in vergelijking met 2018.
27 dec 9:03
In de Indiase deelstaat Uttar Pradesh is vrijdag het mobiele internet afgesloten vanwege de aanhoudende protesten. Ook zetten de autoriteiten duizenden agenten in om de menigte in toom te houden.
25 nov 22:05
Europese instellingen en landen hebben gezamenlijk een cyberaanval uitgevoerd op terreurbeweging Daesh.
14 okt 11:18
Nieuw-Zeeland wil na de aanslagen op twee moskeeën in Christchurch de strijd tegen extremisme op internet opvoeren.
17 jul 15:02
Uit onderzoek van de Marokkaanse telecomwaakhond (ANRT) blijkt dat Marokkanen intensief gebruik van apps op hun smartphone
8 jun 18:26
Bijna 550 restaurants en cafés in Teheran zijn door de autoriteiten gesloten, omdat ze zich schuldig maakten aan schendingen van de strenge islamitische regels. Dit heeft de politie in de Iraanse hoofdstad bekendgemaakt.
30 mei 13:56
De belangrijkste verdachte van de aanslag in Lyon heeft volgens insiders bij justitie woensdagavond bekend dat hij de bom heeft gemaakt die vrijdag ontplofte bij een bakkerij. Het explosief met onder meer spijkers en schroeven zat in een papieren zak.
24 apr 14:45
Bijna de helft van de kinderpornografische beelden die vorig jaar zijn gemeld bij de Internet Watch Foundation werd gehost in Nederland.
18 apr 12:33
Internetbedrijven krijgen een uur de tijd om terroristische propaganda in een EU-lidstaat te verwijderen als de bevoegde autoriteiten daar opdracht toe geven.
19 feb 12:35
Den Haag wil de eerste Nederlandse stad worden met het supersnelle mobiele netwerk 5G. Daarvoor gaat de gemeente samenwerken met T-Mobile.
9 dec 14:01
Klanten van Maroc Telecom in Tanger zijn woedend om de traagheid van de internetverbinding die hun bedrijven benadeeld.
2 nov 16:30
De stad Antwerpen gaat samenwerken met de Nederlandse afdeling van hulporganisatie Terre des Hommes om de toenemende grensoverschrijdende activiteiten van loverboys te bestrijden.
27 aug 8:03
Het verhaal van Khadija die werd ontvoerd, mishandeld, verkracht en getatoeëerd, heeft velen ontroerd.
14 apr 10:01
Of het nou om het gebouw gaat of om de imam, deze vier maken al langere tijd een buzz op social media. En voor een goede reden.
< 1 2 3 4 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi