Laatste nieuws over irak
1 t/m 20 (van 539 artikelen)
23 jan 15:56
De Iraakse Minister van Buitenlandse Zaken Fuad Hussein heeft Rabat gevraagd de ambassade in de Iraakse hoofdstad Bagdad weer te openen
21 jan 17:49
Een zestal prominente Hirak-activisten zijn donderdag overgeplaatst naar andere detentiecentra in het land
21 jan 14:56
Twee zelfmoordaanslagen op een markt in het centrum van de Iraakse hoofdstad Bagdad hebben maandag aan zeker 32 mensen het leven gekost.
15 jan 15:49
De Verenigde Staten hebben hun voorgenomen gedeeltelijke terugtrekking van hun troepen uit Afghanistan en Irak voltooid, meldt het Pentagon.
10 jan 13:29
Voor een Poolse supermarkt in Aalsmeer is zondagmiddag een verdacht pakket aangetroffen.
6 jan 13:31
De aandacht in het programma Opsporing Verzocht voor de vijf aanslagen op Poolse supermarkten heeft vooralsnog drie tips opgeleverd, meldt een politiewoordvoerder woensdagochtend.
3 jan 11:03
Honderden Irakezen zijn zondag de straat opgegaan in Bagdad om de dood te herdenken van de machtige Iraanse generaal Qassem Soleimani en een Iraakse militieleider.
3 jan 5:58
Iran herdenkt deze week Qassem Soleimani, de generaal van de Revolutionaire Garde die ongeveer een jaar geleden met een raketaanval werd geliquideerd door de Verenigde Staten.
2 jan 13:14
De Verenigde Staten hebben onverwachts het vliegdekschip USS Nimitz teruggetrokken uit het Midden-Oosten.
06:08
De Amerikaanse president Donald Trump heeft Iran woensdag gewaarschuwd en gezegd dat hij het land verantwoordelijk houdt voor eventuele toekomstige aanvallen op Amerikanen in Irak.
15 dec 11:59
Defensie trekt ruim 4 miljoen euro uit voor herstelwerkzaamheden in Hawija, de Iraakse stad die in juni 2015 zware schade opliep door een aanval van Nederlandse gevechtsvliegtuigen
5 dec 3:10
De Amerikaanse president Trump heeft het bevel gegeven Amerikaanse troepen begin volgend jaar terug te trekken uit het Oost-Afrikaanse Somalië.
28 nov 20:34
Nasser Zefzafi heeft vrijdag de Tanger 2 gevangenis in Ain Aalia verlaten om zijn zieke moeder te bezoeken.
20 nov 14:28
Tot 150 Nederlandse militairen gaan samen met Amerikanen de internationale luchthaven van Erbil in Noord-Irak beveiligen.
18 nov 14:06
Minister Ank Bijleveld van Defensie noemt de aangekondigde terugtrekking van Amerikaanse militairen uit Afghanistan en Irak "opnieuw een onaangename verrassing".
17 nov 20:23
De Amerikaanse president Donald Trump trekt troepen terug uit Afghanistan en Irak.
15 okt 9:26
De spanning tussen Griekenland en Turkije blijft onverminderd hoog.
2 okt 16:10
De Tweede Kamer reageert positief op het besluit van het kabinet om onderzoek te laten doen naar de Nederlandse luchtaanval op de Iraakse plaats Hawija, waarbij vele tientallen doden vielen.
30 sep 10:56
De 83-jarige kroonprins sjeik Nawaf al-Ahmad Al-Sabah legde woensdag zijn ambtseed af.
14 sep 13:32
Door "vermoedelijk" Israëlische luchtaanvallen in Oost-Syrië zijn maandag tien pro-Iraanse strijders gedood, de meeste van hen Irakezen, volgens een mensenrechtenorganisatie.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi