Laatste nieuws over irak
21 t/m 40 (van 608 artikelen)
9 dec 11:24
De internationale coalitie tegen Daesh heeft de gevechtsmissie in Irak beëindigd.
21 nov 16:16
Voor een militaire rechtbank in de Iraanse hoofdstad Teheran is een proces begonnen tegen tien militairen die betrokken zouden zijn geweest bij het neerhalen van een Oekraïens vliegtuig begin vorig jaar.
18 nov 9:43
De Poolse strijdkrachten hebben in de nacht van woensdag op donderdag ongeveer honderd migranten opgepakt die vanuit Belarus de grens probeerden over te steken.
17 nov 12:50
De man die verantwoordelijk was voor een explosie bij een ziekenhuis in Liverpool begon minstens zeven maanden geleden met de voorbereidingen.
17 nov 11:57
Polen vreest dat de migrantencrisis bij de grens met Belarus maanden, zo niet jaren kan voortslepen.
15 nov 9:39
De Verenigde Arabische Emiraten (VAE) staan sinds maandag niet meer toe dat Afghanen, Irakezen, Jemenieten en Syriërs aan boord gaan van vluchten naar Belarus.
14 nov 7:24
Het Amerikaanse ministerie van Defensie heeft verzwegen dat bij een luchtaanval op posities van Daesh in Syrië in maart 2019 tientallen burgerslachtoffers zijn gevallen.
12 nov 14:46
Landen die veel asielzoekers zien vertrekken naar Belarus om vervolgens de grens met de Europese Unie over te steken, helpen die route te blokkeren.
11 nov 21:51
De Minister van Justitie, Abdellatif Ouahbi, gaat bij koning Mohammed VI een verzoek indienen om gratie te verlenen aan Hirak-gedetineerden.
11 nov 13:00
De Belarussische president Aleksandr Loekasjenko dreigt de toevoer van gas naar Europa af te sluiten als de Europese Unie zijn land sancties oplegt vanwege de migrantencrisis.
10 nov 19:15
De secretaris-generaal van de Verenigde Naties António Guterres wil dat asielzoekers niet worden gebruikt voor politieke doeleinden, zoals volgens hem nu het geval is rond de Pools-Belarussische grens.
10 nov 10:06
Belarus beschuldigt de Poolse veiligheidsdiensten ervan migranten te hebben mishandeld die de grens naar Polen probeerden over te steken.
8 nov 18:47
Marokko overweegt de aanschaf van het Israëlisch luchtafweersysteem 'Iron Dome' om zich te verweren tegen dreigingen van onder meer het Polisario-Front.
7 nov 4:10
Het huis van premier Mustafa al-Kadhemi in Bagdad is in de nacht van zaterdag op zondag geraakt door een met explosieven geladen drone, meldt het Iraakse leger.
13 okt 10:37
Meer dan 4300 illegale migranten zijn sinds augustus Duitsland binnengekomen via Belarus en Polen.
11 okt 6:08
Bij de parlementsverkiezingen in Irak is zondag slechts 41 procent van de 25 miljoen potentiële kiezers naar de stembus gekomen.
10 okt 5:49
De Irakezen gaan zondag naar de stembus voor parlementsverkiezingen in het land. Die worden vervroegd gehouden als antwoord op maandenlange protesten voor hervormingen.
23 sep 5:00
Dit jaar overleden iedere week twee kinderen in overvolle opvangkampen in Syrië, blijkt uit een rapport dat Save The Children donderdag publiceert.
18 sep 9:08
Op het Griekse eiland Samos is een opvangkamp voor migranten in gebruik genomen waar niemand zomaar in of uit mag.
9 sep 15:25
De hoofdverdachte in het megaproces rond de aanslagen in Parijs van 2015 heeft het opgenomen voor drie medeverdachten.
< 1 2 3 4 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi