Laatste nieuws over iran
1 t/m 20 (van 1010 artikelen)
23 okt 19:51
Na meer dan drie jaar van breuk reikt Teheran de hand uit naar Rabat.
17 okt 13:36
Iran keert donderdag weer terug naar de onderhandelingstafel om met landen te praten waarmee het in 2015 een akkoord sloot over zijn nucleaire programma en een einde aan de sancties tegen het land.
14 okt 19:28
De Libanese premier Najib Mikati heeft voor vrijdag een dag van rouw aangekondigd nadat bij protesten in de hoofdstad Beiroet zes sjiieten door onbekenden waren doodgeschoten.
13 okt 20:28
De Verenigde Staten willen dat Iran zich weer gaat houden aan de nucleaire deal uit 2015 en voeren de druk verder op.
13 okt 10:37
Meer dan 4300 illegale migranten zijn sinds augustus Duitsland binnengekomen via Belarus en Polen.
12 okt 18:14
De voormalige regeringsleider Abdelilah Benkirane is nog steeds herstellende van zijn medische operatie van vorige week.
10 okt 11:31
De veiligheid van Israël is een topprioriteit voor "elke Duitse regering", zei bondskanselier Angela Merkel bij haar afscheidsbezoek aan Israël.
10 okt 9:33
De Pakistaanse nucleaire wetenschapper Abdul Qadeer Khan is overleden, melden media in Pakistan. De grondlegger van het Pakistaanse kernprogramma werd 85 jaar.
9 okt 11:40
De eerste president van Iran, Abolhassan Banisadr, is overleden, meldt het Iraanse persbureau IRNA.
7 okt 19:06
De voormalige regeringsleider Abdelilah Benkirane heeft een succesvolle medische operatie ondergaan.
6 okt 22:53
De voormalige premier van Marokko, Abdelilah Benkirane, is opgenomen in een ziekenhuis in Parijs.
6 okt 9:39
De Duitse politie is met meer dan duizend man in de vroege ochtend in drie deelstaten in actie gekomen tegen verdachten die crimineel geld naar het buitenland sluizen.
3 okt 13:50
Iran verlangt van de VS dat die ten minste 8,6 miljard euro (10 miljard dollar) aan bevroren Iraanse fondsen vrijgeven als ze willen dat Teheran de nucleaire besprekingen hervat.
21 sep 16:43
De Amerikaanse president Joe Biden heeft bij zijn toespraak tot de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties, gezegd dat wat hem betreft een beslissend decennium in de geschiedenis van de mensheid is aangebroken.
21 sep 4:45
Ministers van het Verenigd Koninkrijk, China, Frankrijk, Duitsland en Rusland zullen deze week toch geen ontmoeting hebben met afgevaardigden van Iran, in de hoop de vastgelopen gesprekken over het atoomakkoord uit 2015 vlot te trekken.
9 sep 19:52
Regeringsleider Saad Eddine El Othmani heeft zijn functie als secretaris-generaal bij de Partij van Rechtvaardigheid en Ontwikkeling (PJD) neergelegd.
9 sep 16:30
Regeringsleider Saad Eddine El Othmani moet zijn positie als voorzitter van de Partij van Authenticiteit en Moderniteit (PAM) neerleggen.
1 sep 19:07
Afghanistan zal worden geregeerd in de stijl van het sjiïtische buurland Iran. Talibanleider Hibatullah Akhundzada wordt de geestelijk leider.
1 sep 5:12
De Verenigde Staten hebben vorige week een vergunning afgegeven die hen en hun contractanten machtigt om ook na de machtsovername door de Taliban humanitaire hulp in Afghanistan te blijven faciliteren
31 aug 16:39
Nu de Taliban naar eigen zeggen Afghanistan eindelijk onafhankelijk hebben gemaakt, schuiven ze een regering naar voren.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi