Laatste nieuws over iran
201 t/m 220 (van 868 artikelen)
17 sep 21:39
De olieproductie van Saoedi-Arabië zal eind deze maand weer volledig hersteld zijn, na de droneaanvallen op Saoedische olie-installaties afgelopen weekend. Dat zei energieminister Abdulaziz bin Salman op een persconferentie.
16 sep 17:33
De EU herhaalde maandag dat het belangrijk is om de feiten vast te stellen achter de drone-aanvallen op twee olie-faciliteiten van het staatsbedrijvenoliemaatschappij Saudi Aramco in Saoedi-Arabië.
16 sep 12:03
De Jemenitische Houthi-rebellen sluiten meer aanvallen op olie-installaties in Saoedi-Arabië niet uit. Die infrastructuur kan volgens een woordvoerder van de opstandelingen op "ieder moment" opnieuw worden bestookt.
15 sep 11:42
Iran wijst de beschuldigingen van de Verenigde Staten dat het land achter de aanval op twee olievelden in Saoedi-Arabië zou zitten van de hand.
15 sep 11:04
Het Saoedische staatsoliebedrijf Saudi Aramco heeft zijn olieproductie zaterdag gehalveerd, nadat met drones aanvallen waren uitgevoerd op twee belangrijke olie-installaties van de maatschappij.
14 sep 13:24
Houthi-rebellen uit Jemen hebben de verantwoordelijkheid opgeëist voor aanvallen op twee olievelden in Saoedi-Arabië.
13 sep 19:12
De drie Europese landen die in het atoomakkoord met Iran zitten, roepen het land op zich weer aan de afspraken uit 2015 te houden.
8 sep 15:44
De Iraanse supertanker Adrian Darya 1 heeft zijn bestemming bereikt. "De olie is verkocht", zegt een woordvoerder van het Iraanse ministerie van Buitenlandse Zaken tegen de staatstelevisie in zijn land.
7 sep 10:03
Iran acht zich niet langer gebonden aan de beperkingen uit het atoomakkoord van 2015. Dat zegt de woordvoerder van de Iraanse Atoomenergieorganisatie Behrouz Kamalvandi.
5 sep 7:32
Iran gaat nieuwe centrifuges ontwikkelen die ervoor zorgen dat uranium nog sneller kan worden verrijkt. Dat maakte het land woensdag bekend.
4 sep 13:32
De Iraanse president Hassan Rohani geeft Europese mogendheden extra tijd om de nucleaire deal met zijn land te redden.
3 sep 14:08
De Verenigde Staten, Groot-Brittannië en Frankrijk zouden medeplichtig kunnen zijn aan oorlogsmisdaden in Jemen. Deze westerse landen bewapenen de Saoedische coalitie die in Jemen burgers verhongert als oorlogstactiek.
3 sep 13:49
De Iraanse president Hassan Rohani sluit rechtstreekse onderhandelingen met de VS uit. Ook waarschuwde hij dat Teheran de naleving van het akkoord over het Iraanse nucleaire programma nog verder kan terugschroeven.
2 sep 20:12
Nederland heeft een cruciale rol gespeeld bij het hacken van het nucleaire programma van Iran, mogelijk gericht op het maken van een kernwapen.
1 sep 17:06
De spanning aan de grens tussen Israël en Libanon is verder opgelopen.
1 sep 8:22
De Verenigde Staten hebben de Iraanse tanker die zich in de buurt van Turkije bevindt op een zwarte lijst gezet.
30 aug 17:34
De voorraad verrijkt uranium van Iran is weer een stuk groter geworden dan afgesproken in het nucleaire akkoord van 2015.
15:38
Een EU-missie in de Straat van Hormuz is voorlopig niet aan de orde. "Het is nog te vroeg om daar specifiek over te zijn", zei minister Stef Blok in Helsinki, waar de EU-ministers van Buitenlandse Zaken en Defensie bijeen zijn voor informeel overleg.
13:02
e Verenigde Staten hebben op 20 juni een cyberaanval op Iran uitgevoerd, meldt de krant The New York Times. Een belangrijk computersysteem van de Revolutionaire Garde, de Iraanse elitetroepen, zou daarbij uit de lucht zijn gehaald.
27 aug 9:07
De Iraanse president Hassan Rohani is niet van plan met zijn Amerikaanse ambtsgenoot Donald Trump overleg te voeren zo lang de Amerikaanse sancties tegen zijn land van kracht zijn.
<< < 9 10 11 12 13 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi