Laatste nieuws over iran
321 t/m 340 (van 1065 artikelen)
11 jan 8:09
Iran heeft het Oekraïense toestel dat woensdag neerstortte bij Teheran "per ongeluk" neergehaald, omdat het vliegtuig werd aangezien voor een vijandelijk doelwit.
10 jan 17:31
De Verenigde Staten leggen Iran verdere sancties op vanwege de recente raketbeschietingen op Amerikaanse doelen in Irak.
10 jan 17:01
Zeker dertien mensen zijn vrijdag gedood door een bomexplosie kort na het avondgebed in een moskee in het zuidwesten van Pakistan.
10 jan 10:07
De vliegtuigcrash woensdag nabij Teheran is volgens de baas van de Iraanse burgerluchtvaartautoriteit niet veroorzaakt door een raket.
9 jan 19:28
Het Oekraïense vliegtuig dat woensdag net buiten de Iraanse hoofdstad Teheran neerstortte, is geraakt door een Iraanse raket.
9 jan 12:03
Sergiño Dest heeft op eigen verzoek het trainingskamp van Ajax in Qatar verlaten. De Amerikaanse international voelde zich niet comfortabel in het oliestaatje vanwege de politieke spanningen in het Midden-Oosten.
9 jan 10:03
Abdollah Araghi, een bevelhebber van de Iraanse Revolutionaire Garde, heeft donderdag opnieuw dreigende taal geuit richting de Verenigde Staten.
9 jan 9:50
Het is afgevaardigden van de Amerikaanse regering woensdag niet gelukt de Democraten in het Congres te overtuigen dat de omgebrachte Iraanse generaal Qasem Soleimani een "onmiddellijke dreiging" vormde voor de VS.
8 jan 20:16
De crisis tussen de Verenigde Staten en Iran is voorbij, volgens de Iraakse geestelijke Moqtada al-Sadr. De de-escalerende toespraken die leiders van Iran en de VS woensdag hielden, wijzen daar volgens hem op.
8 jan 19:06
Iran zou opzettelijk Amerikaanse militaire slachtoffers hebben vermeden tijdens de vergeldingsactie op militaire bases die Amerikaanse troepen huisvesten in Irak.
8 jan 16:41
Turkije en Rusland hebben de Verenigde Staten en Iran opgeroepen om hun geschillen op diplomatieke wijze op te lossen.
8 jan 13:19
Nederland veroordeelt de Iraanse raketaanvallen die in de nacht van dinsdag op woensdag zijn uitgevoerd op legerbases in Irak.
8 jan 7:49
De luchtmachtbasis in het Iraakse Ain al-Asad en mogelijk andere doelen in het land zijn getroffen door meerdere raketten.
8 jan 7:41
Een Boeing 737-800 van Ukraine International Airlines is enkele minuten na vertrek vanaf de luchthaven van de Iraanse hoofdstad Teheran neergestort.
7 jan 17:54
Zeker vijftig mensen zijn om het leven gekomen in het gedrang bij de begrafenis van de Iraanse generaal Qassem Soleimani.
6 jan 23:33
Het kabinet heeft "begrip" voor het Amerikaanse besluit om de Iraanse generaal Qassem Soleimani te liquideren. Dat zei minister Ank Bijleveld (Defensie) in het televisieprogramma Op1.
6 jan 21:36
De Iraanse president Hassan Rohani heeft gereageerd op een tweet van Donald Trump waarin de Amerikaanse president dreigt 52 Iraanse doelen aan te vallen.
6 jan 14:39
Turkije wil zich inzetten om de spanningen tussen Iran en de Verenigde Staten te doen verminderen. Minister Mevlut Cavusoglu (Buitenlandse Zaken) heeft gebeld met zijn collega's in Washington en Teheran.
6 jan 11:20
Iraniërs zijn in Teheran massaal de straat opgegaan om stil te staan bij de dood van generaal Qassem Soleimani. Het gaat volgens staatsmedia om miljoenen mensen. Rouwende Iraniërs droegen vlaggen bij zich en posters van de generaal.
6 jan 10:21
De Amerikaanse regering waarschuwt Amerikanen die naar Marokko afreizen om waakzaam te zijn.
<< < 15 16 17 18 19 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi