Laatste nieuws over iran
361 t/m 380 (van 1009 artikelen)
27 aug 9:07
De Iraanse president Hassan Rohani is niet van plan met zijn Amerikaanse ambtsgenoot Donald Trump overleg te voeren zo lang de Amerikaanse sancties tegen zijn land van kracht zijn.
27 aug 8:11
De twee drones van Israël die zijn neergestort in de Libanese hoofdstad Beiroet bevatten explosieven. Dat zegt de Libanese beweging Hezbollah nadat experts een van de twee drones heeft onderzocht.
26 aug 22:52
De president van Libanon heeft woedend gereageerd op een incident met drones bij hoofdstad Beiroet. Staatshoofd Michel Aoun sprak in een ontmoeting met VN-gezant Jan Kubis van een oorlogsverklaring.
26 aug 17:28
Een ontmoeting tussen de Amerikaanse president Donald Trump en de Iraanse president Hassan Rohani zal binnenkort plaatsvinden.
26 aug 10:12
De Amerikaanse president Donald Trump heeft tijdens de G7-top in het Franse Biarritz gezegd dat hij niet uit is op een machtswisseling in Iran.
25 aug 11:08
Een Israëlische drone is in de nacht van zaterdag op zondag neergestort in een door Hezbollah gedomineerde voorstad in het zuiden van de Libanese hoofdstad Beiroet.
24 aug 14:18
Het schip, voorheen bekend onder de naam Grace 1, had na vertrek uit Gibraltar aanvankelijk de Griekse haven Kalamata opgegeven aan internationale scheepvaartvolgsystemen.
21 aug 14:47
Een drone van het Amerikaanse leger is in het zuidoosten van Jemen uit de lucht geschoten, hebben twee Amerikaanse officieren bevestigd.
21 aug 11:08
Australië doet mee aan een Amerikaanse missie in de Straat van Hormuz.
21 aug 8:49
De Verenigde Staten zullen al het mogelijke doen om te voorkomen dat een Iraanse tanker alsnog olie naar Syrië brengt.
20 aug 8:58
De Verenigde Staten hebben Griekenland gewaarschuwd voor de mogelijke gevolgen als een Iraanse supertanker daar hulp krijgt.
16:05
Gibraltar laat de Iraanse olietanker Grace 1 definitief vertrekken.
17 aug 9:26
Een Amerikaanse rechtbank heeft bevolen dat de Iraanse olietanker Grace 1 opnieuw aan de ketting gelegd moet worden in Gibraltar.
15 aug 12:06
Het Amerikaanse ministerie van Justitie heeft bij de autoriteiten in Gibraltar een verzoek ingediend om beslag te mogen leggen op de Iraanse tanker Grace 1.
4 aug 15:03
De Iraanse Revolutionaire Garde heeft in de Perzische Golf voor de derde keer dit jaar een buitenlands schip opgebracht. Het gaat om een kleine olietanker met zeven opvarenden van verschillende nationaliteiten.
31 jul 22:57
De Verenigde Staten stellen sancties in tegen de Iraanse minister van Buitenlandse Zaken Javad Zarif. De maatregelen worden genomen omdat Zarif vaak optreedt namens de Iraanse leider Ayatollah Ali Khamenei.
31 jul 18:37
Duitsland neemt niet deel aan een mogelijke Amerikaanse missie in de Straat van Hormuz bij Iran. Dat heeft de Duitse minister van Buitenlandse Zaken Heiko Maas woensdag laten weten in Warschau.
28 jul 18:14
"Alle partijen zijn tegen het door de VS eenzijdig invoeren van sancties", aldus China.
28 jul 17:06
Oman en Iran gaan samenwerken om het scheepvaartverkeer door de Straat van Hormuz, een van de drukste vaarroutes ter wereld, beter te coördineren.
28 jul 14:21
Het vasthouden van de Iraanse olietanker Grace 1 door Britse mariniers in Gibraltar is illegaal en een schending van het atoomakkoord van 2015.
<< < 17 18 19 20 21 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi