Laatste nieuws over iran
401 t/m 420 (van 923 artikelen)
18:30
Iran heeft met succes een Simorgh-raket gelanceerd die satellieten tot 250 kilogram in een baan om de aarde kan brengen.
7 jun 11:15
Door twee terroristische aanslagen in Teheran zijn volgens Iraanse media woensdag zeker zeven doden en tal van gewonden gevallen.
22 mei 18:54
De Iraanse president Hassan Rohani heeft maandag op de televisie gezegd dat Teheran doorgaat met zijn raketprogramma.
18 mei 20:48
Abdelilah Benkirane, secretaris-generaal van de Partij voor Rechtvaardigheid en Ontwikkeling (PJD), is woensdag 17 mei teruggekeerd naar Marokko.
17:03
Het Constitutionele Hof heeft bekend gemaakt dat de zetel van Abdelillah Benkirane in het parlement nu vrij is, aldus de PJD-website.
12 apr 21:10
Voormalig hoofd van de regering en de leider van de Partij voor Rechtvaardigheid en Ontwikkeling (PJD), Abdelilah Benkirane, heeft zojuist ontslag genomen van zijn rol als lid van het parlement.
11 apr 17:02
Abdelilah Benkirane heeft zijn aanhangers en andere partijleden opgeroepen om aanstaande donderdag niet deel te nemen aan een protest sit-in, welke op sociale netwerken gelanceerd werd door ontevreden leden van de PJD.
18 mrt 16:01
Abdelilah Benkirane, secretaris-generaal van de Partij voor Rechtvaardigheid en Ontwikkeling (PJD), zal geen deel uitmaken van Saadeddine Othmani's regering.
16 mrt 8:04
Gisterenavond laat werd bekend dat Abdelilah Benkirane niet langer het aangewezen hoofd is van de Marokkaanse regering. Koning Mohammed VI zal een andere persoonlijkheid binnen de PJD aanwijzen om een regering te vormen.
7 mrt 22:00
Gisteren was de premier van het land te gast bij de emir van het olierijke Qatar.
21 feb 9:19
Abdelilah Benkirane probeerde zijn in het weekend gemaakte uitspraken te verduidelijken, die werden geïnterpreteerd als kritiek op het Afrikaanse beleid van de Koning.
1 feb 10:34
Abdelillah Benkirane meldt dat de terugkeer van Marokko tot de Afrikaanse Unie een grote overwinning is van Koning Mohammed VI, die dit middels zijn actieve diplomatieke gesprekken en bezoeken in Afrika heeft bereikt.
31 jan 11:50
Zes Iraniërs die sinds zaterdag op Schiphol verblijven, vliegen dinsdag in de loop van de middag op kosten van KLM terug naar Teheran.
08:04
De Iraanse actrice Taraneh Alidoosti is volgende maand niet bij de uitreiking van de Academy Awards in Los Angeles.
1 jan 17:40
Geruchten blijken waar, oefenduel vindt geen doorgang meer.
24 dec 22:02
In opdracht van koning Mohammed VI hadden zijn raadslieden Abdelatif Mennouni en Omar Kabbaj op zaterdag een interview met Abdelilah Benkirane, het hoofd van de huidige aangewezen regering.
19 dec 19:31
De Partij voor Rechtvaardigheid en Ontwikkeling (PJD) zal medio januari een conferentie houden over de verkiezing van een nieuwe secretaris-generaal om Abdelilah Benkirane op te volgen.
12 dec 11:50
Abdelillah Benkirane brengt de leden van zijn regering donderdag samen om twee besluiten te nemen om de continuïteit van de openbare diensten te waarborgen, ondanks de vertraging bij de goedkeuring van de begroting 2017.
7 dec 8:03
Koning Mohammed VI stuurde gisteren een boodschap van medeleven en compassie naar het hoofd van de regering Abdelilah Benkirane, na de dood van zijn moeder, Hajja Meftaha Chami.
6 dec 19:13
Benkirane's uitspraak over de rol van Rusland in Syrie is niet goed gevallen bij de Russen.
<< < 19 20 21 22 23 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi