Laatste nieuws over iran
461 t/m 480 (van 871 artikelen)
3 apr 12:51
De Verenigde Staten, Iran en vijf andere wereldmogendheden hebben na langdurige onderhandelingen in Lausanne overeenstemming bereikt over de opzet van een akkoord dat het voor Iran onmogelijk moet maken om kernwapens te bouwen.
30 mrt 21:06
Marokko was aanvankelijk kritisch op couppleger Abdelfettah al-Sissi maar gezien de nood voor een goede samenwerking heeft Marokko ervoor gekozen om de diplomatieke banden aan te halen.
27 mrt 15:47
Turkije kan logistieke steun leveren aan de militaire operatie onder leiding van Saudi-Arabië in Jemen.
27 mrt 15:37
Saudi-Arabië heeft vrijdag luchtaanvallen uitgevoerd op de Jemenitische hoofdstad Sanaa en belangrijke militaire installaties die in handen van sjiitische rebellen zijn.
25 mrt 14:35
De minister van buitenlandse zaken van Jemen heeft opgeroepen tot een 'onmiddellijke' Arabische interventie in zijn land, om de opmars van sjiitische rebellen te keren.
24 mrt 21:16
Premier Abdelilah Benkirane heeft vandaag in Rabat de Oost-Orthodoxe patriarch van Afrika, Theodorus II, ontmoet.
20 mrt 17:08
Minister Lodewijk Asscher (Sociale Zaken) gaat volgende week twee dagen naar Marokko voor gesprekken over integratie en de bestrijding van radicalisering.
16 mrt 19:53
Het hoofd van de overheid, Abdelilah Benkirane, heeft naar buiten gebracht dat hij serieuze dreigementen ontving naar aanleiding van zijn politieke koers.
10 mrt 17:58
De Marokkaanse premier Abdelilah Benkirane heeft met een simpele uitspraak getwijfeld aan de doodsoorzaak van de minister van Staatszaken Abdellah Baha.
26 feb 17:46
Uit gelekte documenten van Zuid-Afrikaanse inlichtingendiensten zijn zorgwekkende feiten aan het licht gekomen omtrent spionage in Marokko.
13 feb 18:32
Abdelilah Benkirane, het hoofd van de Marokkaanse overheid, heeft woedend gereageerd op de recente aanvallen tegen moslims in de afgelopen tijd.
11 feb 18:56
Iran viert vandaag de 36e verjaardag van de islamitische revolutie. Reden genoeg om het sjiitisch land een felicitatie te sturen.
19 jan 12:47
Vijf vluchtelingen uit Afghanistan en Iran zijn zondag betrapt op een parkeerplaats langs de A67 in Limburg.
8 jan 15:56
De film Exodus: Gods and Kings zal dan toch in Marokko getoond worden. Maar dan wel met een minimale vorm van censuur.
24 nov 11:18
Abdelillah Benkirane is ternauwernood aan de dood ontsnapt nadat het toestel waarin hij zat in de problemen kwam in het noorden van Marokko.
24 nov 9:49
Soennitische en sjiitische geestelijken uit een tachtigtal landen zijn zondag in de Iraanse stad Qom bijeengekomen.
13 okt 23:08
Het sjiitische Iran heeft militairen in Syrië, Irak en Jemen zitten en is 'onderdeel van het probleem in de regio'.
9 sep 13:34
Een Iraanse social media activist heeft de doodstraf gekregen voor zijn vermeende belediging van onze geliefde profeet Mohammed (vzmh).
6 aug 20:53
De Marokkaanse premier Abdelilah Benkirane en zijn vrouw hebben Barack Obama en diens vrouw ontmoet.
23 jun 20:25
De Iraanse politie heeft twee mensen gearresteerd die te zien waren in een online video waarin zij zingend en dansend het nationale voetbalteam aanmoedigden bij het wereldkampioenschap.
<< < 22 23 24 25 26 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi