Laatste nieuws over iran
481 t/m 500 (van 1065 artikelen)
10:44
De Amerikaanse president Donald Trump wil buiten het Congres om voor miljarden aan wapens verkopen aan Saudi-Arabië en de Verenigde Arabische Emiraten (VAE). Dat hebben meerdere Congresleden vrijdag gemeld.
24 mei 18:50
De Amerikaanse president Donald Trump stuurt wegens de toenemende spanningen met Iran ongeveer 1500 extra militairen naar het Midden-Oosten.
20 mei 20:04
Het Wereldvoedselprogramma van de Verenigde Naties (WFP) overweegt niet langer hulpgoederen te leveren aan gebieden in Jemen die onder controle staan van de Houthi-rebellen.
19 mei 12:57
Saoedi-Arabië heeft vanwege de recente spanningen in de Golfregio verschillende staten uit de regio uitgenodigd voor twee crisisbijeenkomsten.
18 mei 15:08
De spanningen tussen Washington en Iran zijn de afgelopen dagen opgelopen.
16 mei 0:02
De Amerikaanse president Donald Trump voorspelt dat Iran op korte termijn alsnog naar de onderhandelingstafel komt. "Ik weet zeker dat Iran snel zal willen praten", schrijft hij op Twitter.
15 mei 13:41
Iran is gestopt met meerdere verplichtingen die zijn opgenomen in het atoomakkoord. De Nationale Veiligheidsraad heeft daartoe opgeroepen, meldt het Iraanse persbureau ISNA.
13 mei 19:35
Het zou van verantwoordelijkheid getuigen als de Verenigde Staten zich "maximaal terughoudend’’ opstellen tegenover Iran en militaire escalatie vermijden.
12 mei 10:21
Qatar heeft Saoedi-Arabië aangespoord om de 'obstakels en beperkingen' op te heffen die zijn opgelegd aan Qatari's die de moslimbedevaart naar Mekka wensen te maken
11 mei 15:36
De Verenigde Staten sturen het oorlogsschip USS Arlington en Patriot-luchtverdedigingsraketten naar de Perzische Golf.
8 mei 22:48
De Amerikaanse president Donald Trump legt Iran meer sancties op. Die strafmaatregelen treffen belangrijke sectoren van de Iraanse economie.
8 mei 8:40
Iran stapt voor een deel uit de overeenkomst die het heeft gesloten met westerse landen over zijn atoomprogramma en dreigt met het hervatten van de productie van hoogverrijkt uranium.
3 mei 12:20
Iran heeft volgens de Verenigde Naties twee tieners ter dood gebracht. De 17-jarige jongens waren schuldig bevonden aan verkrachting en een roofoverval. "Ik ben ontzet", reageert Hoge Commissaris voor de Mensenrechten Michelle Bachelet.
28 apr 10:42
De Amerikaanse president Donald Trump en de Japanse premier Shinzo Abe hebben hun gezamenlijke wens een eind te maken aan de import van Iraanse olie onderstreept tijdens hun ontmoeting in het Witte Huis.
1 apr 17:00
Zondag 31 maart vond er een Arabische Liga-top plaats in Tunis, Tunesië.
5 mrt 19:05
Marokko waarschuwde de Arabische wereld opnieuw voor de kwaadaardige doelstellingen van Iran.
4 mrt 16:05
Het kabinet heeft de Nederlandse ambassadeur in Teheran teruggeroepen voor overleg.
26 feb 9:32
De Syrische president Bashal al-Assad heeft voor het eerst sinds de burgeroorlog in 2011 uitbrak in het openbaar een bezoek aan bondgenoot Iran gebracht.
20 dec 14:56
President Trump heeft zijn besluit om onmiddellijk de laatste Amerikaanse troepen uit Syrië terug te trekken verdedigd als een logische stap.
19 okt 12:19
Het doorgaans goed ingevoerde Portugese medium A Bola meldt dat men in Rabat wel uitkijkt naar een samenwerking met de huidige oefenmeester van Iran.
<< < 23 24 25 26 27 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi