Laatste nieuws over iran
41 t/m 60 (van 867 artikelen)
1 jun 10:12
De in de VS gevangen zittende Iraanse wetenschapper Sirous Asgari komt waarschijnlijk binnen enkele dagen vrij.
13:43
Iran heropent onder voorwaarden mausoleums en andere belangrijke religieuze en culturele centra die wegens het coronavirus waren gesloten.
22 mei 13:44
Het is de "islamitische plicht" om te vechten voor de bevrijding van Palestina. Dat zei de Iraanse ayatollah Ali Khamenei vrijdag in een televisietoespraak.
21 mei 23:57
Nederlanders die ongewild een tweede nationaliteit hebben en die niet op kunnen zeggen, moeten een betere bescherming krijgen van Nederland.
20 mei 0:02
De eerste directe vlucht van de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) naar Israël is dinsdag geland.
12 mei 15:04
In Iran gaan de moskeeën volgende week speciaal open voor Laylat al-Qadr, de 27ste en allerheiligste nacht van de islamitische vastenmaand Ramadan.
11 mei 10:07
Bij een Iraanse raketoefening in de Golf van Oman zijn talrijke doden gevallen. De Iraanse marine meldt inmiddels negentien dodelijke slachtoffers. Ook zijn er vijftien gewonden.
8 mei 0:47
De Verenigde Staten hebben vier Patriot-raketbatterijen en tientallen troepen teruggetrokken uit Saoedi-Arabië
8 mei 0:12
De Iraanse hoofdstad Teheran is vrijdag rond 00.45 (lokale tijd) opgeschrikt door een aardbeving.
7 mei 2:12
President Donald Trump heeft zijn veto uitgesproken over een wetsvoorstel dat de bevoegdheid van de president om oorlog te voeren tegen Iran moet inperken.
5 mei 7:46
De Venezolaanse president Nicolás Maduro zei maandag (lokale tijd) dat de autoriteiten 13 "terroristen" hebben gevangengenomen, onder wie twee Amerikanen die hij beschreef als huurlingen.
4 mei 18:07
Het gaat om moskeeën in 132 steden die worden gekenmerkt als "risicoarme" gebieden
30 apr 12:27
In Iran is het geregistreerde aantal doden als gevolg van het coronavirus de 6000 gepasseerd.
30 apr 10:44
Duitsland heeft de sjiitische, door Iran gesteunde Hezbollah-beweging verboden en tot terreurorganisatie verklaard.
28 apr 12:28
Een Turks militair vliegtuig met medische voorraden en beschermingsmiddelen is dinsdag naar de Verenigde Staten vertrokken om hulp te bieden in de strijd tegen de uitbraak van het coronavirus.
26 apr 8:13
In Jemen heeft de separatistische Zuidelijke Overgangsraad (STC) naar eigen zeggen de macht overgenomen en het bestand met de regering in de prullenbak gegooid.
24 apr 16:55
De door Saoedi-Arabië geleide coalitie die de Houthi-rebellen in Jemen bestrijdt, heeft de eenzijdige wapenstilstand daar met een maand verlengd.
12:42
Iran dreigt de VS met een "snelle en beslissende" reactie op eventuele Amerikaanse acties tegen het land. De waarschuwing komt als antwoord op eerdere dreigementen uit Washington.
22 apr 14:59
De Amerikaanse president Donald Trump dreigt met hard optreden tegen de Iraanse marine, als die Amerikaanse schepen lastigvalt.
18 apr 19:43
Het totale aantal vastgestelde coronabesmettingen in Turkije ligt voor het eerst hoger dan in het zwaar getroffen buurland Iran.
< 1 2 3 4 5 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi