Laatste nieuws over iran
41 t/m 60 (van 983 artikelen)
3 mrt 20:18
Israël houdt Iran verantwoordelijk voor het olielek waardoor vorige maand de stranden werden besmeurd met een teerachtige substantie.
14:02
De voormalige regeringsleider Abdelilah Benkirane heeft gedreigd de Partij voor Rechtvaardigheid en Ontwikkeling (PJD) te verlaten als de regering mediwiet legaliseert
1 mrt 20:18
Een donorconferentie voor Jemen heeft 1,7 miljard dollar opgebracht, terwijl de Verenigde Naties 3,85 miljard dollar wilden inzamelen.
1 mrt 10:14
De Israëlische premier Benjamin Netanyahu houdt Iran verantwoordelijk voor een explosie bij een Israëlisch schip.
1 mrt 0:12
De Verenigde Staten zijn teleurgesteld door de weigering van Iran informeel te komen praten over de mogelijke revival van het nucleaire akkoord uit 2015.
26 feb 10:16
President Biden heeft ruim een maand na zijn aantreden het Midden-Oosten gebombardeerd. Het is zijn eerste militaire aanval als president van de Verenigde Staten.
24 feb 15:15
De voormalige premier van Marokko Abdelillah Benkirane wil dat de doodstraf weer wordt uitgevoerd.
19 feb 19:25
President Joe Biden zegt het noodzakelijk te vinden dat de Verenigde Staten samen met andere wereldmachten de "destabiliserende" nucleaire ambities van Iran gaan beteugelen.
19 feb 9:48
Iran heeft vrijdag herhaald dat alle Amerikaanse sancties van tafel moeten.
18 feb 20:29
Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten willen ervoor zorgen dat Iran zich aan de afspraken uit het atoomakkoord van 2015 houdt.
16 feb 13:09
Iran ontkent dat het iets te maken heeft met de beschieting van een vliegveld in het noorden van buurland Irak.
15 feb 14:29
Iran heeft gedreigd inspecties door VN-atoomagentschap IAEA te blokkeren.
11 feb 5:05
Iran is begonnen met de productie van uranium om zijn onderzoeksreactor in Teheran van stroom te voorzien.
8 feb 17:28
De Verenigde Arabische Emiraten (VAE) hebben een spionagenetwerk opgezet bestaande uit voormalige leden van de Amerikaanse inlichtingendienst National Security Agency (NSA)
7 feb 19:07
De Amerikaanse president Joe Biden heeft gezegd dat de VS niet van plan zijn de sancties tegen Iran op te heffen om de machthebbers in Teheran aan de onderhandelingstafel te krijgen.
7 feb 11:44
Iran zal geen eerder gemaakte afspraken over zijn nucleaire programma meer naleven, als de Amerikaanse regering niet eerst de sancties tegen het land intrekt.
6 feb 18:49
De Israëlische jankerd Benjamin Netanyahu heeft het Internationaal Strafhof in Den Haag (ICC) zaterdag via Twitter beschuldigd van "zuiver antisemitisme".
4 feb 18:49
De Verenigde Staten zullen geen steun meer geven aan "offensieve operaties" in Jemen tegen de opstandige Houthi's.
06:17
De Europese Unie zou moeten optreden als bemiddelaar tussen Iran en de Verenigde Staten om het nucleair akkoord uit 2015 te redden.
27 jan 22:51
De Verenigde Staten zullen zich pas weer aansluiten bij het internationale akkoord met Iran als het regime in Teheran zijn verplichtingen over het beperken van zijn nucleaire programma nakomt.
< 1 2 3 4 5 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi