Laatste nieuws over iran
101 t/m 120 (van 982 artikelen)
23 nov 11:52
De geheime topontmoeting zou in het bouwproject van de toekomstige megastad Neom zijn geweest.
18 nov 19:56
Iran zal "automatisch" zijn nucleaire verplichtingen weer nakomen als de nieuwe Amerikaanse president Biden de sancties tegen het land opheft.
18 nov 16:45
Israël heeft afgelopen nacht doelen in Syrië gebombardeerd. Daarbij zijn stellingen van Syrische en Iraanse troepen geraakt, zegt het Israëlische leger.
18 nov 8:08
Qatar, de gastheer van het wereldkampioenschap voetbal in 2022, voert nog altijd te weinig hervormingen door om de omstandigheden van buitenlandse gastarbeiders te verbeteren, stelt Amnesty International.
17 nov 9:12
Met nog twee maanden 'blessuretijd' te gaan als president van de Verenigde Staten, overwoog Donald Trump vorige week om een kerncentrale in Iran aan te vallen.
16 nov 10:45
De Pakistaanse autoriteiten sloten maandag voor de tweede dag een hoofdweg naar de hoofdstad Islamabad af, vanwege nieuwe protesten tegen Frankrijk.
14 nov 16:35
Iran ontkende zaterdag dat de voorman van Al Qaeda in Iran is geliquideerd.
14 nov 9:53
De op een na hoogste leider van al-Qaida, die ervan wordt beschuldigd een van de meesterbreinen te zijn van de dodelijke aanslagen in 1998 op Amerikaanse ambassades in Afrika, werd drie maanden geleden in Iran vermoord.
8 nov 22:11
De Saoedische koning Salman bin Abdulaziz en kroonprins Mohammed bin Salman hebben Joe Biden en Kamala Harris gefeliciteerd met de overwinning bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen
8 nov 12:11
De Iraanse president Hassan Rohani heeft aangegeven dat zijn land bereid is samen te werken met de Amerikaanse verkiezingswinnaar Joe Biden.
29 okt 12:33
Inez Weski, advocaat van Ridouan Taghi, wil dat de rechtbank hem hoort over de gang van zaken rond zijn arrestatie in Dubai in december vorig jaar.
28 okt 13:02
De Iraanse president Hassan Rohani heeft gewaarschuwd dat beledigingen van profeet Mohammed (saws) geweld kunnen uitlokken.
22 okt 13:31
De Libanese oud-premier Saad Hariri is door president Michel Aoun uitgekozen om een nieuwe regering te vormen.
15 okt 22:04
Washington hoopt dat Saoedi-Arabië zal overwegen om de relaties met Israël te normaliseren
27 sep 20:50
De Franse president Emmanuel Macron heeft de Libanese leiders beticht van "collectief verraad" door het mislukken van de vorming van een nieuwe regering na de verwoestende explosie in de haven van Beiroet.
20 sep 10:27
Iran vraagt de wereld de "roekeloze acties" van de Verenigde Staten te veroordelen.
20 sep 8:46
De Verenigde Staten hebben in de nacht van zaterdag op zondag eenzijdig aangekondigd dat de VN-sancties tegen Iran weer van kracht zijn.
14 sep 14:27
Iran heeft de Duitse ambassadeur in het land op het matje geroepen vanwege zijn afkeurende reactie op de executie van worstelaar Navid Afkari.
14 sep 13:32
Door "vermoedelijk" Israëlische luchtaanvallen in Oost-Syrië zijn maandag tien pro-Iraanse strijders gedood, de meeste van hen Irakezen, volgens een mensenrechtenorganisatie.
13 sep 16:52
Circa vijftig mensen hebben zondag op de Dam in Amsterdam gedemonstreerd tegen de executie van worstelaar Navid Afkari door het Iraanse regime.
<< < 4 5 6 7 8 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi