Laatste nieuws over iran
161 t/m 180 (van 1064 artikelen)
25 dec 9:46
Iran heeft een manier gevonden om toch de beschikking te krijgen over miljoenen coronavaccins, ondanks de sancties die de Verenigde Staten tegen het land hebben ingesteld.
24 dec 6:08
De Amerikaanse president Donald Trump heeft Iran woensdag gewaarschuwd en gezegd dat hij het land verantwoordelijk houdt voor eventuele toekomstige aanvallen op Amerikanen in Irak.
16 dec 21:01
De Iraanse Instagramster Sahar Tabar, die haar faam onder meer dankt aan haar transformaties in een Angelina Jolie-zombie, is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf in Iran.
16 dec 9:02
Hoge diplomaten uit Iran en grote mogendheden overleggen woensdag over het vijf jaar oude atoomakkoord met de Islamitische Republiek.
15 dec 23:06
Iran veroordeelde de normalisatie van de Israëlisch-Marokkaanse betrekkingen als een "verraad van de Islam en de Palestijnse zaak".
10 dec 20:26
Door de Amerikaanse sancties tegen Iran worden internationale geldtransacties geblokkeerd
7 dec 11:23
De aankondiging van Iran om meer uranium te gaan verrijken baart Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk grote zorgen.
5 dec 10:42
Het Iraanse hooggerechtshof gaat de doodvonnissen tegen drie jonge Iraniërs die vorig jaar deelnamen aan protestdemonstraties herzien. Dat meldt het hof zaterdag.
4 dec 17:16
Turkije heeft langs de oostgrens met Iran een 81 kilometer lange veiligheidsmuur voltooid
4 dec 16:49
De verkozen president van de Verenigde Staten Joe Biden heeft gezegd dat de moord op de Iraanse atoomwetenschapper Mohsen Fakhrizadeh de betrekkingen tussen Washington en Teheran zal bemoeilijken.
3 dec 16:00
De Iraanse president Hassan Rohani heeft radicale parlementariërs gewaarschuwd zich niet te bemoeien met het regeringsbeleid ten aanzien van de nucleaire projecten van het land.
2 dec 15:39
Iran dreigt met een aanval op de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) als Iran wordt aangevallen door de Verenigde Staten vanuit het grondgebied van de Emiraten.
1 dec 16:43
De vertegenwoordiger van Saoedi-Arabië bij de VN veroordeelde dinsdag de moord op de Iraanse atoomwetenschapper Mohsen Fakhrizadeh.
30 nov 10:42
De begrafenis van de vermoorde Iraanse wetenschapper en generaal Mohsen Fakhrizadeh is in Teheran begonnen.
28 nov 10:03
De Iraanse president Hassan Rohani stelt dat "het huurlingenregime in Israël verantwoordelijk is voor de terroristische moordaanslag" op de Iraanse nucleaire wetenschapper en militair Mohsen Fakhrizadeh.
28 nov 8:08
Dat schreef de Iraanse VN-gezant Majid Takht Ravanchi aan de VN.
28 nov 6:01
De voorman van de Verenigde Naties (VN) maant tot kalmte na de moordaanslag op het vermeende meesterbrein van het geheime Iraanse atoombomprogramma.
27 nov 17:36
In Iran is met woede gereageerd op de moordaanslag vrijdag op een prominente atoomgeleerde. Het land zegt aanwijzingen te hebben dat Israël een rol heeft in de moord.
27 nov 17:02
Een prominente Iraanse atoomwetenschapper is slachtoffer geworden van een aanslag. Het gaat om Mohsen Fakhrizadeh die wordt gezien als het brein achter de vermeende pogingen van Teheran om een atoombom te maken.
27 nov 12:54
Iran is bereid tot meer afspraken met andere landen over het ruilen van gevangenen.
<< < 7 8 9 10 11 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi