Laatste nieuws over isis
261 t/m 280 (van 662 artikelen)
14 apr 13:17
De Libische tak van de groep Daesh heeft de verantwoordelijkheid opgeëist voor een bomexplosie, maandag in een vuilnisbak bij de Marokkaanse ambassade in Tripoli.
14 apr 12:57
Terreurverdachte Mohamed B., die in oktober is opgepakt omdat hij een aanslag op politieagenten zou voorbereiden, blijft vastzitten.
13 apr 17:30
,,Als hij al deel uitmaakt van een cel, dan is het van een cel die zich bezighoudt met het versieren van lekkere wijven.'' Zo reageert advocaat André Seebregts van Mohamed B., naar aanleiding van berichten van Marokkaanse autoriteiten.
13 apr 15:51
De Nederlandse verdachte die betrokken zou zijn bij een opgerolde terreurcel, moet dinsdag voor de rechter verschijnen in Rotterdam.
13 apr 14:38
De Marrokaanse autoriteiten hebben een terreurcel opgerold die banden onderhield met Marrokanen in Nederland.
12 apr 17:27
Leden van de groep Daesh hebben hun beeldenstorm in Irak voortgezet met de verwoesting van delen van de oude Assyrische stad Nimrud.
10 apr 11:53
Het Palestijnse vluchtelingenkamp Yarmouk in de Syrische hoofdstad Damascus begint op een dodenkamp te lijken.
9 apr 17:39
De politie in het noordoosten van Spanje heeft woensdag tien mensen opgepakt die verdacht worden van jihadistische activiteiten en banden met de extremistische organisatie Daesh
9 apr 15:32
Kanalen en websites van de Franse televisiezender TV5 Monde zijn woensdagnacht gehackt door mensen die beweren aanhangers te zijn van de groep Daesh
7 apr 19:32
De groep Daesh is dinsdag begonnen met het uitzenden van radionieuwsbulletins in het Engels.
7 apr 13:58
In de Turkse provincie Antalya is maandag een Nederlandse vrouw (27) opgepakt omdat ze zich vermoedelijk wilde aansluiten bij terreurorganisatie Daesh
3 apr 13:13
Twee Amerikaanse vrouwen zijn donderdag opgepakt op verdenking van het beramen van een terreuraanslag zoals die op de marathon in Boston.
31 mrt 18:28
De geruchtmakende tweet van Yasmina Haifi dat Daesh een zionistisch complot is, levert de vrouw een fikse straf op, een zogenoemd voorwaardelijk strafontslag.
31 mrt 13:15
Nederlanders maken zich veel zorgen over de internationale politieke situatie. Ze zijn vooral bezorgd over de radicale islam en met name over de terreurgroep Daesh
25 mrt 12:43
De 24-jarige Hasna Aarab uit Hengelo (niet de vrouw op de foto) heeft haar ernstig gehandicapte zoontje Noureddine hoogstwaarschijnlijk meegenomen naar Syrië.
25 mrt 12:02
Waarschijnlijk zijn tot nu toe twaalf jihadisten uit Den Haag in Syrië en Irak gedood. Dat blijkt dinsdag uit nieuwe cijfers van de gemeente Den Haag.
23 mrt 22:07
Marokkaanse arrestatieteams hebben leden van een terroristische cel in de kraag gevat. Zij hadden hun trouw uitgesproken aan Daesh
19 mrt 22:56
De verantwoordelijkheid voor de aanslag op het Bardomuseum in de Tunesische hoofdstad Tunis van woensdag is opgeëist door terreurbeweging Daesh
18 mrt 14:47
Een ex-militair van de Amerikaanse luchtmacht wordt ervan verdacht zich te hebben willen aansluiten bij de groep Daesh.
18 mrt 12:33
De PVV versterkt het kalifaat van Daesh, omdat de partij jihadstrijders liever naar Syrië en Irak laat gaan in plaats van te proberen ze tegen te houden.
<< < 12 13 14 15 16 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi