Laatste nieuws over isis
141 t/m 160 (van 670 artikelen)
15 dec 8:40
Drie jonge Marokkaanse leden van Daesh zijn in Syrië gedood nadat ze het doelwit werden van een raket, afgevuurd door een Russisch gevechtsvliegtuig.
14 dec 19:20
Een leraar die maandag in een voorstad van Parijs beweerde te zijn aangevallen door een gemaskerde man van Daesh, heeft het verhaal verzonnen.
14 dec 15:50
De Marokkaanse kunstenaar Mohamed Rochdy heeft een shirt gelanceerd dat op de vlag van Daesh lijkt.
14 dec 14:05
Een leraar is maandag in een voorstad van Parijs aangevallen door een gemaskerde man die zei van de terreurbeweging Daesh te zijn.
14 dec 12:03
Oud-premier Jan Peter Balkenende heeft in 2003 de Britse premier Tony Blair gewaarschuwd dat een aanval op Irak zou kunnen leiden tot een burgeroorlog in dat land.
14 dec 11:21
Een groep Marokkanen heeft een reeks aanslagen beraamd rond oud en nieuw in Marokko naar het voorbeeld van de terroristische aanslagen in Parijs vorige maand.
12 dec 16:45
Marokko heeft een terroristische cel opgerold die banden had met Daesh en die "zich voorbereidde om aanslagen in het koninkrijk te plegen".
10 dec 10:41
Het grote Haagse jihadproces nadert zijn ontknoping. Donderdag oordeelt de rechter over de verdachten. Tegen hen zijn forse celstraffen geëist.
9 dec 10:30
De Spaanse politie heeft twee mannen gearresteerd die zich bezighielden met het ronselen van jongeren voor Daesh.
9 dec 9:37
Twee Marokkanen zijn aangehouden omdat ze pro-Daesh leuzen op de muren van een markt in Settat hebben geschreven.
8 dec 9:11
Ongeveer de helft van de inkomsten van Daesh komt uit 'belastingen' die de terroristische organisatie int bij de bevolking en bedrijven op het grondgebied dat zij controleert.
7 dec 16:14
Europese autoriteiten doen er goed aan achterhaalde ideeën en vooroordelen over 'gevaarlijke haatbaarden' snel te herzien.
5 dec 16:15
Trainen, bewapenen en adviseren van troepen die vechten tegen Daesh kan nog veel intensiever.
5 dec 13:27
Het is mogelijk dat rebellen samen met de Syrische regering van president Bashar al-Assad tegen Daesh strijden voordat Assad afstand van de macht doet.
4 dec 12:15
Een dodelijke 'vleesetende' ziekte verspreidt zich snel op het platteland van Syrië, veroorzaakt door de lichamen die Daesh in de straten achterlaat.
3 dec 21:22
Over de arrestatie van een terreurcelletje in Oujda is meer bekend geworden. Het ministerie van Binnenlandse Zaken heeft duidelijkheid gegeven.
3 dec 10:58
Olievelden in het oosten van Syrië waren de doelwitten van de eerste aanvallen door Britse bommenwerpers donderdag in dat land. Dat heeft de Britse minister van Defensie Michael Fallon verklaard.
2 dec 13:37
Het broertje van het brein achter de aanslagen in Parijs, Abdelhamid Abaaoud, zou onderweg naar Europa zijn om wraak te nemen voor de dood van zijn broer.
2 dec 8:10
De Spaanse politie heeft vandaag in Navarra een Marokkaanse onderdaan gearresteerd omdat hij zich wilde aansluiten bij Daesh.
1 dec 9:44
Duitsland is bang dat de opgevoerde strijd tegen Daesh een boemerangeffect zal hebben.
<< < 6 7 8 9 10 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi