Laatste nieuws over Islam
1 t/m 15 (van 1606 artikelen)
3 jan 22:01
Het had weinig gescheeld of ik had dit speciale onderonsje gemist. In de lobby van ons hotel in Medina kwam onze groep 's avonds elke keer bij elkaar, pratend over van alles, koetjes en kalfjes en tal van andere randzaken. Maar het gesprek wat ingeleid werd door onze medereiziger maakte bij iedereen iets los, we zaten te huilen en te snotteren als een stel baby's. Deze broeder maakte ons bewust van de rol van de vrouw waar alles om draait, de vrouw die je nooit in de steek zal laten, slapeloze nachten overhield aan jouw gedrag tijdens je jeugdjaren en je tot aan jouw of haar dood zal zien als haar kleine jongen of meid. Deze column gaat over onze moeders, de vrouwen wiens voeten zetelen boven het Paradijs.
21 nov 15:01
De Islamitische 'universiteit' EIUAS in Rotterdam verliest haar erkenning als zij niet snel orde op zaken stelt, dreigt minister Ingrid van Engelshoven (Onderwijs).
30 okt 17:01
Moskeeën zijn steeds vaker slachtoffer van dreigingen uit rechtsextremistische hoek.
26 okt 17:03
Sinéad O'Connor heeft zich bekeerd tot de islam.
20 okt 23:19
Heb je dat ook? Dat je bij jezelf denkt van wat is deze samenleving/wereld verrot aan het worden, verrot in de breedste zin van het begrip. Verrot in die zin dat het gangbare of hetgeen het meest in trek is, niet te rijmen is met de normen en waarden die we vanuit onze religie hebben meegekregen. Vandaar ook deze column, geschreven vanuit onbegrip en tegelijkertijd ook gemotiveerd door dat ene sprankje hoop wat je altijd houdt.
10 okt 22:00
De maand Safar is de tweede maand van het jaar in de Islamitische kalender.
8 okt 17:02
Grote posters bij het Europees Parlement in Brussel en Straatsburg worden verwijderd omdat ze als islamofoob kunnen worden beschouwd.
13:47
Links en rechts in de Tweede Kamer nemen de PVV op de korrel omdat die partij de Islam wil verbieden.
12 sep 18:00
Gisteren was de eerste dag van het jaar 1440 volgens de Islamitische kalender.
11 sep 14:02
Vandaag is het 1440 jaar geleden dat onze geliefde profeet Mohammed (sallallahu alaihi wa sallam) Mekka verliet en naar Medina emigreerde.
4 sep 9:19
De negentienjarige jonge man die wordt verdacht van het neersteken van twee Amerikaanse toeristen op Amsterdam Centraal Station heeft een verklaring afgelegd.
3 sep 9:20
Het Gemeentemuseum in Den Haag vraagt met een grote expositie aandacht voor de 'schoonheid en positiviteit' in en achter kunstvoorwerpen uit de wereld van de Islam.
31 aug 11:59
Pakistaanse politici hebben opgetogen gereageerd op het afblazen van de cartoonwedstrijd van Geert Wilders.
12 jun 9:19
Voormalig ID&T-eigenaar Duncan Stutterheim heeft dit weekend veel losgemaakt met een bericht op Twitter waarin hij pleitte voor het opdoen van meer kennis over de islam.
3 jun 21:00
Geert Wilders gaat naar Londen om de vrijlating van de Britse anti-islamactivist Tommy Robinson te eisen.
1 2 3 > >>

Populaire tags
eu
malaga
galatasaray
al ittihad
turkije
süper lig
fifa
younès belhanda
mogherini
dgsn
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
frmf
tanger
hervé renard
ajax
mohammed vi
marrakech
eredivisie
spanje
hakim ziyech
rabat
migranten