Laatste nieuws over islam
1 t/m 20 (van 1945 artikelen)
16 jun 8:45
De militairen die in 1995 de Bosnische enclave Srebrenica moesten bewaken, krijgen eerherstel van het kabinet.
8 jun 20:43
Onder meer Qatar, Koeweit, Oman en Indonesië veroordelen de uitspraken waarin de Indiase regeringspartij BJP profeet Mohammed (saws) beledigde.
6 jun 16:13
India is verwikkeld in een diplomatieke ruzie met verschillende Golfstaten en andere moslimlanden na opmerkingen van twee woordvoerders van de hindoe-nationalistische regeringspartij.
20 mei 11:15
Staatssecretaris Gunay Uslu (Media) begrijpt de zorgen dat op de nieuwe publieke omroep Ongehoord Nederland (ON) omvolkingstheorieën werden geventileerd.
13 mei 12:41
PVV-leider Geert Wilders is staande gehouden door de politie toen hij een Brusselse wijk Molenbeek wilde bezoeken.
12 mei 13:49
Met de aanhouding van een 16-jarige jongen heeft de politie in de Duitse stad Essen naar eigen zeggen aanslagen op twee scholen voorkomen.
7 mei 11:18
De hoogste leider van de Taliban in Afghanistan, Hibatullah Akhundzada, heeft vrouwen in een decreet bevolen om in het openbaar een boerka te dragen.
6 mei 5:08
Twee derde van de Nederlanders is, twintig jaar na zijn moord, positief over Pim Fortuyn en zijn ideeën.
5 mei 15:12
Israëlische bezettingstroepen en kolonisten hebben donderdag de Al-Aqsa-moskee in bezet Oost-Jeruzalem bestormd.
10:48
Het Contactorgaan Moslims en Overheid (CMO), een samenwerkingsverband van ruim 380 moskeeën en tien moskeekoepels, gaat het ministerie van Justitie en Veiligheid vragen om te stoppen met het gebruik van de term Suikerfeest.
29 apr 10:15
Vrijdag zijn tientallen Palestijnen gewond geraakt toen Israëlische bezettingstroepen protesten in bezet Oost-Jeruzalem hardhandig de kop indrukte.
26 apr 17:14
Discriminatie van moslims in de Verenigde Staten is in 2021 met 9 procent gestegen, in vergelijking met het voorgaande jaar.
17 apr 13:21
Israëlische bezettingstroepen hebben zondagochtend opnieuw de Al-Aqsa-moskee bestormd om de weg vrij te maken voor joden die de Tempelberg willen bezoeken.
9 apr 23:45
Het Pakistaanse parlement heeft het vertrouwen in premier Imran Khan opgezegd.
10:08
De leider van de Taliban, Hibatullah Akhundzada, heeft alle productie en handel in drugs verboden. In het land mag geen opiumpapaver of cannabis meer verbouwd worden.
2 apr 4:23
Honderden miljoenen moslims over de hele wereld, onder wie honderdduizenden Nederlanders, beginnen zaterdag aan de vastenmaand ramadan.
31 mrt 14:51
Voor moslims begint dit weekend de vastenmaand ramadan. In veel islamitische landen zorgen de sterk gestegen voedselprijzen vanwege de oorlog in Oekraïne voor problemen bij de bevolking.
16 mrt 19:01
De Turkse president Recep Tayyip Erdogan zei dinsdag dat islamofobie zich als een plaag blijft verspreiden in westerse landen.
16 mrt 12:32
Twee in Iran gevangengezette Britten van Iraanse komaf zijn na jaren vrijgelaten en hebben de Islamitische Republiek verlaten.
15 mrt 16:56
De Verenigde Naties (VN) hebben een resolutie aangenomen om 15 maart uit te roepen tot Internationale Dag ter Bestrijding van Islamofobie.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi