Laatste nieuws over islam
1 t/m 20 (van 1872 artikelen)
14 mei 20:46
Linkse partijen in de Tweede Kamer hebben kritiek op een tweet van demissionair minister-president Mark Rutte over de situatie in Palestina en Israël.
14 mei 17:01
Demissionair premier Mark Rutte is "zeer bezorgd" over de "opgelaaide strijd tussen Israël en de Palestijnen".
7 mei 15:06
De Pegida-protestbeweging tegen de islamisering van het Westen is door de veiligheidsdienst van de Oost-Duitse deelstaat Saksen als 'bewezen extremistisch' bestempeld.
30 apr 18:58
Een moskee in het noordwesten van Frankrijk is voor de tweede keer in drie werken beklad met racistische leuzen.
19 mrt 7:06
Oeigoerse ouders die vanwege werk of studie naar het buitenland gingen, hebben hun kinderen vaak al jaren niet meer gezien of gesproken.
15 mrt 10:03
De PVV stelt als voorwaarde voor regeringsdeelname een forse beperking van de immigratie. Dat zei partijleider Geert Wilders maandag tegen de NOS.
13 mrt 11:03
Premier Jacinda Ardern van Nieuw-Zeeland heeft zaterdag met honderden aanwezigen de slachtoffers van de bloedige terreuraanslag in Christchurch herdacht.
12 mrt 14:46
Het Amsterdamse stadsbestuur blokkeert de komst van een begraafplaats voor moslims die eeuwigdurende grafrust willen.
10 mrt 18:09
Een 55-jarige inwoner van De Westereen is door de rechtbank in Leeuwarden veroordeeld tot een geheel voorwaardelijke geldboete.
7 mrt 7:54
Zwitserland stemt zondag over een verbod op gezichtsbedekkende kleding in openbare plaatsen.
6 mrt 14:35
In Ile-de-France zijn onlangs tien moskeeën gesloten als onderdeel van de Frans strijd tegen 'islamistisch separatisme'.
5 mrt 13:45
Een rechtbank in Keulen heeft het verscherpte toezicht op de Alternative für Deutschland (AfD), de grootste oppositiepartij van Duitsland, verboden.
2 mrt 12:39
Het ontslag van de directeur-bestuurder en een bestuurslid van het Amsterdamse Cornelius Haga Lyceum blijft in stand.
22 feb 18:20
38 procent van de ondervraagde Nederlanders geeft aan negatief te denken over moslims.
19 feb 16:55
De Franse Minister van Hoger Onderwijs Frédérique Vidal wil onderzoek naar 'islamo-gauchisme' op Franse universiteitscampussen.
18:38
Een ruime meerderheid van het Franse parlement is akkoord met een stevigere aanpak van de radicale islam, die door de minister van Binnenlandse Zaken een ziekte wordt genoemd.
15 feb 16:43
Demonstranten kwamen zondag bijeen in Parijs om te demonstreren tegen een wetsvoorstel dat volgens hen discriminerend is jegens moslims.
11 feb 16:26
In Frankrijk zijn vijf verdachten opgepakt voor het met de dood bedreigen van een influencer die op Instagram haatuitspraken over de islam deed.
3 feb 14:15
Het voorbereiden van een uitvaart voor jezelf of iemand in je familie is waarschijnlijk geen onderwerp waar je graag bij stilstaat.
29 jan 18:33
Burgemeester John Jorritsma heeft opnieuw twee manifestaties verboden die voor komende zondag in Eindhoven waren aangekondigd.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi