Laatste nieuws over islam
256 t/m 270 (van 1786 artikelen)
20 feb 17:03
De PVV is 'van harte uitgenodigd' om in de grootste moskee van Nederland deel te nemen aan het eerste Nationale Islamdebat.
14 feb 13:05
Bij twee stichtingen in Zuid-Limburg en op andere locaties in de provincie worden wegens vermoedens van witwassen dinsdag doorzoekingen verricht door de politie en de FIOD, onder leiding van het Openbaar Ministerie. In onder meer een gebedshuis wordt gezocht naar bewijsmateriaal.
8 feb 8:03
Pakistan gaat kindhuwelijken harder aanpakken en voert zwaardere straffen in tegen diegenen die zich schuldig maken aan dit misdrijf, dat ongeveer één op de vijf Pakistaanse meisjes treft.
28 jan 17:45
Vliegtuigmaatschappij KLM heeft zaterdag zeven passagiers die op weg waren naar de Verenigde Staten geweigerd mee te nemen wegens het inreisverbod dat president Donald Trump heeft ingesteld voor inwoners uit zeven islamitische landen.
20 jan 9:19
Mohammed Aloui, oprichter van Quanticapps, heeft applicaties ontwikkeld die het gemakkelijker maakt voor moslims om hun dagelijkse rituelen uit te voeren.
20 jan 9:19
Mohammed Aloui, oprichter van Quanticapps, heeft nieuwe applicaties ontwikkeld die het gemakkelijker maakt voor moslims om hun dagelijkse rituelen uit te voeren.
14 jan 18:45
De Amerikaanse actrice Lindsay Lohan is naar verluidt bekeerd tot de Islam en moslims uit de hele wereld overspoelen haar Twitter met felicitaties en verwelkomingen.
14 jan 17:30
In de aanloop naar de verkiezingen lijken moslims en migranten wederom weer massaal ingezet te worden door politieke partijen om zieltjes te winnen.
11 jan 14:00
Onbekenden hebben tijdens de kerstvakantie de Islamitische basisschool As-Siddieq in Amsterdam-Noord beschoten. Dat bevestigde de politie woensdag na een bericht van AT5.
10 jan 19:04
Deze en mogelijk nog andere buitenlandse Islamitische banken gaan hun deuren open.
28 dec 17:07
De Islamitische Universiteit van Europa zou opleidingen hebben opgezet in het buitenland die niets waard zijn.
27 dec 15:09
Staatssecretaris Sander Dekker (Onderwijs) heeft opnieuw in korte tijd een plan voor een nieuwe Islamitische school afgewezen.
21 dec 9:10
De universiteit is in opspraak vanwege een miljoenenfraude. De imamopleiding zou op slinkse wijze door de belastingdienst zijn gefinancierd.
26 nov 11:48
Gerard Joling ligt naar eigen zeggen nog steeds 'goed in de markt'.
22 nov 19:10
Marokkaanse jongeren en volwassenen die meedoen aan internationale Koranwedstrijden vallen vrijwel altijd in de prijzen en dat is een compliment aan het land.
<< < 16 17 18 19 20 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi