Laatste nieuws over Islam
526 t/m 540 (van 1605 artikelen)
27 jan 15:00
Voor velen is rijkdom en macht het einddoel. Anderen streven naar de schoonheid van de islam. Dit bejaard echtpaar gaat voor het tweede.
27 jan 10:35
De Franse autoriteiten zijn dinsdag begonnen met een grote actie in Lunel, een kleine plaats in het zuiden van het land die bekendstaat als een bolwerk van ronselaars voor extremistische netwerken.
25 jan 23:14
Masjid Nabawi, oftewel de moskee van profeet Mohammed (vzmh), in Medina is voor moslims de op één na belangrijkste moskee ter wereld.
25 jan 21:30
Ahmed Aboutaleb heeft zich opnieuw sterk uitgelaten over radicalisering in Nederland.
23 jan 12:30
De Islamitische Universiteit Rotterdam (IUR) is onder verscherpt toezicht van de onderwijsinspectie geplaatst. Ook doet de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie NVAO onderzoek naar de kwaliteit van de opleidingen aan de IUR.
23 jan 12:15
Vandaag staat onze vrijdagmiddag in het teken van surah Maryam door Maher Al Muaiqly. Hij geldt in de islamitische wereld als een van de meest geliefde Koran-reciteurs.
23 jan 12:15
Twee Oeigoerse tolken die er door de geheime dienst AIVD onterecht van zijn beschuldigd informatie te hebben gelekt aan de Chinese overheid krijgen een schadevergoeding van de Staat. Dat heeft hun advocaat vrijdag bekendgemaakt.
23 jan 9:03
Eerder deze week is een moslima het slachtoffer geworden van een gewelddadige aanval in Lillebonne, regio Seine-Maritime.
22 jan 15:25
De PvdA is bezorgd over de afwijzende houding van homoseksualiteit in conservatief-religieuze kring. Volgens Tweede Kamerlid Keklik Yücel moet er meer gedaan worden om de acceptatie van homo's te verbeteren bij moslims en strenggelovige protestanten.
21 jan 13:29
De bisschop van Münster heeft een priester zijn preekconsent ontnomen omdat hij maandag een redevoering heeft gehouden bij een Pegida-demonstratie.
21 jan 12:13
In Amerikaanse gevangenissen mogen beleidsbepalers moslims niet verbieden hun baard te laten staan.
20 jan 11:58
CDA-Kamerlid Peter Oskam begrijpt niets van de 'lakse' houding van minister van Justitie en Veiligheid Ivo Opstelten (VVD) bij de plannen voor en de financiering van een moskee in Gouda.
19 jan 18:32
Stichting as-Soennah uit Den Haag geeft gratis biografieën van onze geliefde profeet Mohammed (vzmh) weg om zo tegen onwetendheid te strijden.
19 jan 18:03
Fans van Raja Casablanca hebben tijdens een wedstrijd tegen de Tunesische club Sfax op hun manier geprotesteerd tegen recente aanvallen van de media tegen profeet Mohammed (vzmh).
19 jan 13:07
De groep Pegida heeft de voor maandag in Dresden geplande demonstratie tegen 'de islamisering van het Westen' afgeblazen.
<< < 34 35 36 37 38 > >>

Populaire tags
glory 62
jamal ben saddik
marine
frankrijk
ahoy rotterdam
champions league
migranten
caf
overleden
glory kickboxing
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
frmf
tanger
hervé renard
mohammed vi
ajax
eredivisie
marrakech
spanje
rabat
hakim ziyech
amsterdam