Laatste nieuws over islam
61 t/m 80 (van 1966 artikelen)
2 dec 12:46
Erica Meiland heeft voor het eerst gereageerd op de commotie die is ontstaan vanwege anti-islamuitspraken in haar biografie.
2 dec 12:27
Ook Maxi-Cosi heeft de samenwerking met Maxime Meiland opgezegd.
1 dec 18:06
Maxime Meiland heeft gereageerd op de recente gebeurtenissen waarbij bedrijven de samenwerking met haar en haar familie stopten vanwege anti-islamuitlatingen van haar moeder.
17:53
De familie Meiland hoeft zich vooralsnog geen zorgen te maken dat Talpa de samenwerking stopt vanwege de islamofobe uitspraken van Erica Meiland.
15:48
Meerdere bedrijven hebben de afgelopen dagen de samenwerking opgezegd met de tv-familie Meiland. Ook NIVEA, een van de grootste producenten van huidverzorgingsproducten, werkt niet meer samen met de tv-familie Meiland.
13:26
De extreemrechtse PVV-leider Geert Wilders heeft zijn steun uitgesproken voor Erica Meiland.
29 nov 21:56
Het matrassenmerk Emma heeft besloten om per direct de samenwerking met Maxime Meiland te beëindigen.
25 nov 19:13
SBS wil geen commentaar geven op de nieuwe ophef rond de islamofobe uitspraken van tv-familie Meiland.
25 nov 16:37
Hallmark stopt definitief met de verkoop van kaarten en boeketten waarop bekende uitspraken van de tv-familie Meiland staan.
23 nov 20:32
De gezant van de Verenigde Naties voor Libië is een maand voor de verkiezingen in het Noord-Afrikaanse land opgestapt.
21 nov 22:35
Het radicale Taliban-regime in Afghanistan heeft de Afghaanse tv-zenders opgeroepen niet langer series uit te zenden waarin vrouwen meespelen.
16 nov 9:55
De Libische krijgsheer Khalifa Haftar heeft zich gemeld als kandidaat voor de presidentsverkiezingen die volgende maand in zijn land worden gehouden.
8 nov 14:16
Drie moskeeën in Frankrijk zijn zaterdag beklad met een kruis en anti-islamitische leuzen
3 nov 17:07
Tientallen volgers van Nasrdin Dchar hebben hun kaartjes voor de theatervoorstelling van de acteur vergeven aan mensen die heel graag naar de show willen gaan, maar daar de middelen niet voor hebben.
27 okt 16:33
Frankrijk zal tegen het einde van dit jaar nog zeven moskeeën en Islamitische verenigingen sluiten die verdacht worden van het promoten van het "radicale islamisme".
20 okt 12:26
Rusland erkent de inspanningen van de Taliban om Afghanistan te stabiliseren.
16 okt 18:36
D66 wil opheldering van justitieminister Ferd Grapperhaus over een bericht dat de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) heeft meebetaald aan undercoveronderzoek bij moskeeën dat mogelijk in strijd was met de wet.
15 okt 22:10
In opdracht van zeker tien gemeenten hebben onderzoekers undercover islamitische organisaties bezocht om gevoelige informatie te verzamelen over bestuurders, imams en docenten.
13 okt 13:41
De rechtbank in Amsterdam heeft de 19-jarige Oguz Ö. woensdag veroordeeld tot twaalf maanden jeugddetentie, waarvan vijf maanden voorwaardelijk.
11 okt 19:43
Demissionair minister Arie Slob maakt zich steeds meer zorgen over de Stichting Islamitisch Onderwijs (SIO), waar ook het Cornelius Haga Lyceum onder valt.
<< < 2 3 4 5 6 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi