Laatste nieuws over islam
101 t/m 120 (van 1942 artikelen)
15 dec 13:12
Bij de Westermoskee in Amsterdam-West is in de nacht van maandag op dinsdag een steen door een ruit gegooid.
4 dec 18:35
Bij een moskee in Brétigny-sur-Orge-moskee in het Franse Essonne is woensdagochtend de voordeur geramd met een voertuig
30 nov 12:21
Het Cornelius Haga Lyceum in Amsterdam is beklad met diverse leuzen.
21 nov 19:20
De omstreden Franse Minister van Binnenlandse Zaken Gerald Darmanin waarschuwt moslimouders voor strafrechtelijke vervolging en deportatie
21 nov 16:50
Het Collectief tegen Islamofobie in Frankrijk (CCIF) zal worden ontbonden.
19 nov 20:32
De islamitische religieuze leider Khaled Hemaya in Californië werd uitgemaakt voor "vuile Arabier" en "terrorist" voordat hij werd geslagen
18 nov 17:07
De Jordaans-Amerikaanse activiste en blogster Amani al-Khatahtbeh is in Londen uit een vliegtuig gezet van American Airlines.
16 nov 10:45
De Pakistaanse autoriteiten sloten maandag voor de tweede dag een hoofdweg naar de hoofdstad Islamabad af, vanwege nieuwe protesten tegen Frankrijk.
13 nov 9:08
Franse troepen hebben een belangrijke terroristenleider gedood in Mali.
11 nov 18:38
De recente aanhoudingsgolf in Oostenrijk waarbij, onder het mom van "terrorismebestrijding", meerdere bekende Islamitische activisten en academici zijn aangehouden veroorzaakt steeds meer weerstand
11 nov 18:30
De Muradiye-moskee in Duisburg in het westen van Duitsland heeft dinsdag voor de derde keer een brief ontvangen met racistische opmerkingen
11 nov 18:10
Bij de Osmanlı-moskee aan het Steve Bikoplein in Zaandam is in de nacht van maandag op dinsdag een baksteen door de ruit gegooid.
10 nov 19:38
Het hoger beroep door onderwijsminister Arie Slob tegen de uitspraak van de rechter in de zaak van het islamitische Cornelius Haga Lyceum wordt uitgesteld.
9 nov 21:28
Een groep jonge Franse moslims heeft zich vrijwillig aangeboden de wacht te houden bij een katholieke kerk in Lodeve, na de recente aanslag op kerkgangers in Nice.
5 nov 14:23
Imam Yassin Elforkani houdt voorlopig geen vrijdagpreek in de Blauwe Moskee in Amsterdam.
3 nov 19:09
Een moskee in Noord-Frankrijk is het mikpunt van een anti-islam aanval waarbij een varkenskop werd achtergelaten in het gebedshuis
18:50
Met de recente opmerkingen waarmee de Franse president Emmanuel Macron heeft uitgehaald naar moslims moedigt het Franse staatshoofd juist meer terreur aan.
15:56
Meerdere Islamitische gebedshuizen in Frankrijk zijn het doelwit van doodsbedreigingen, intimidatie en beledigende berichten jegens moslims.
11:03
De 'Grand Imam' van de gezaghebbende al-Azhar Universiteit in Caïro roept de wereld op anti-islamitische acties strafbaar te stellen.
26 okt 14:50
Moslims in Europa worden volgens de Turkse president Erdogan behandeld zoals Joden voor de Tweede Wereldoorlog.
<< < 4 5 6 7 8 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi