Laatste nieuws over islam
161 t/m 180 (van 1966 artikelen)
24 jun 16:01
Het Cornelius Haga Lyceum in Amsterdam heeft weer een bestuur. Raşit Bal is aangesteld als dagelijks bestuurder en Saskia Grotenhuis is interim-directeur.
10 jun 17:38
Door de schorsing van directeur-bestuurder Soner Atasoy van het Cornelius Haga Lyceum in Amsterdam als terecht te beoordelen, heeft de rechter in het belang van de kinderen en het onderwijs gehandeld.
10 jun 15:39
Directeur-bestuurder Soner Atasoy van het Cornelius Haga Lyceum in Amsterdam is terecht geschorst.
8 jun 17:44
De Duitse politie heeft een 21-jarige man gearresteerd op verdenking van het plannen van een terroristische aanslag tegen moslims
4 jun 12:23
De rechter beslist woensdag of de schorsing van directeur-bestuurder Soner Atasoy en het ontslag van de secretaris van het bestuur van het Cornelius Haga Lyceum in Amsterdam rechtmatig zijn.
4 jun 10:34
De Inspectie van het Onderwijs heeft de afgelopen dagen uit "verschillende hoeken signalen ontvangen" over de gang van zaken op het Amsterdamse Cornelius Haga Lyceum.
30 mei 17:36
Bij een moskee in Den Haag zijn minstens 21 leden van de geloofsgemeenschap besmet geraakt met het coronavirus.
28 mei 13:01
Nu het bestuur van het Amsterdamse Cornelius Haga Lyceum met elkaar overhoop ligt, wil de Inspectie van het Onderwijs weten wie op dit moment verantwoordelijk is voor het onderwijs.
27 mei 12:03
Het aantal politiek gemotiveerde misdrijven in Duitsland is vorig jaar fors gestegen.
26 mei 11:12
De Inspectie van het Onderwijs zegt ook "signalen" te hebben ontvangen over een vermeende bestuurscrisis binnen het Amsterdamse Cornelius Haga Lyceum.
22 mei 14:32
Een passagiersvliegtuig met 98 mensen aan boord is vrijdag neergestort in een woonwijk van de Pakistaanse stad Karachi. De crash gebeurde toen het toestel wilde landen op een vliegveld bij de stad.
22 mei 10:21
De Inspectie van het Onderwijs onderzoekt "signalen" dat op het Cornelius Haga Lyceum in Amsterdam vorig jaar vertrouwelijke gesprekken van de inspectie zijn afgeluisterd.
30 apr 20:20
Minister Arie Slob (Onderwijs) geeft het groene licht voor een islamitische school voor MAVO, HAVO en VWO in Den Haag.
26 apr 20:18
De Hoge Wetenschappelijke Raad van Marokko heeft een fatwa uitgevaardigd waarmee mensen die overlijden aan de gevolgen van het coronavirus begraven kunnen worden zonder rituele wassing.
21 apr 15:37
De gemeente Enschede heeft de voorman van anti-islamorganisatie Pegida Edwin Wagensveld ten onrechte een zogeheten last onder dwangsom opgelegd.
21 apr 11:48
Wilhelm Ott kondigde onlangs aan te zijn bekeerd tot de islam en zei dat de uitbraak van het coronavirus hem hielp bij het vinden van het geloof
20 apr 16:23
Door de komst van de extra graven is de moslimgemeenschap in Italië weer in staat overleden familieleden op een religieus passende manier te begraven.
7 apr 16:01
De anti-terreureenheid van het Verenigd Koninkrijk is een onderzoek gestart naar extreemrechtse groeperingen die de coronacrisis gebruiken om de haat jegens moslims aan te wakkeren
21:42
De Islamitische Commissie in Spanje heeft onderzoek gedaan naar geruchten over de crematie van overblijfselen van moslims die stierven aan het coronavirus
21:22
In de Noord-Italiaanse regio Veneto is door de uitbraak van het coronavirus een gebrek aan begraafplaatsen voor moslims.
<< < 7 8 9 10 11 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi