Laatste nieuws over islamitisch onderwijs
41 t/m 55 (van 55 artikelen)
4 sep 14:11
Het pand van het Haga Lyceum in Amsterdam voldoet aan de eisen voor brandveiligheid, constructieve veiligheid en luchtkwaliteit. Dat heeft wethouder Marjolein Moorman (onderwijs) laten weten aan de gemeenteraad.
30 aug 18:16
Het pand van het Haga Lyceum in Amsterdam is vrijdagmiddag alsnog bouwkundig onderzocht door inspecteurs. Die wilden de inspectie al eerder uitvoeren, maar het schoolbestuur liet dat niet toe. De inspecteurs werden vrijdag wel begeleid door de politie.
28 aug 16:03
Het islamitische Haga Lyceum in Amsterdam vindt dat bouwinspecteurs van de gemeente niet bevoegd zijn om het schoolgebouw te inspecteren. "Ik heb gezegd dat ze hier niks te zoeken hebben.
27 aug 14:02
Voor de korte termijn heeft de school nu de indeling van het huidige gebouw aangepast.
26 jul 12:02
Staatssecretaris Sander Dekker van Onderwijs moet een islamitische middelbare school in Amsterdam toch bekostigen, staat woensdag in een uitspraak van de Raad van State.
4 jul 19:30
De onduidelijkheid over een Islamitische middelbare school in Amsterdam is nog niet voorbij.
28 sep 13:35
De staatssecretaris van Onderwijs heeft terecht geweigerd een middelbare school in Den Haag te bekostigen van de Stichting Islamitisch Onderwijs Amsterdam.
31 aug 11:44
De Stichting Islamitisch Onderwijs Zaanstad (SIOZ) sleept vier ouders voor de rechter om negatieve uitlatingen over de vermeende Gülen-basisschool De Roos.
11 jul 16:54
Het bestuur van een geplande islamitische school voor voortgezet onderwijs in Amsterdam krijgt definitief geen geld van het Rijk.
18 mei 12:32
Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft de aanvraag voor een islamitische middelbare school in Den Haag goedgekeurd.
5 jun 16:47
De gemeente Amsterdam moet opnieuw kijken naar een huisvestingsaanvraag van de Stichting Islamitisch Onderwijs Amsterdam (SIO).
13 feb 16:27
Honderden scholieren en leerkrachten in Turkije zijn vrijdag weggebleven van school uit protest tegen de beslissing van de regering meer islamitisch onderwijs in te voeren.
11 okt 12:13
Het grootste deel van de leerlingen van Ibn Ghaldoun blijft op de locatie van de failliet verklaarde Rotterdamse scholengemeenschap les krijgen.
16 sep 10:39
Islamitische basisscholen scoren beter voor hun eindtoets dan het landelijke gemiddelde.
22 mei 14:02
De aanvraag voor een islamitische basisschool in Overvecht komt van de nieuwe Stichting Islamitisch Onderwijs.
< 1 2 3

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi