Laatste nieuws over islamitische
1 t/m 20 (van 174 artikelen)
27 jul 13:38
De eigenaar van slagerij Jaraya in Den Bosch is "erg geschrokken en bezorgd".
21 mei 14:12
Elke cultuur, elk geloof heeft eigen gebruiken en tradities. Bijgevolg ook een eigen manier om overledenen een laatste eer te bewijzen.
19 mei 12:22
Israël onderzoekt volgens een militaire bron wanneer het mogelijk is om een wapenstilstand met verzetsbeweging Hamas af te kondigen.
18 mei 12:38
Hoewel het Cornelius Haga Lyceum in Amsterdam verbetermaatregelen heeft doorgevoerd, zijn de problemen bij de islamitische middelbare school nog niet helemaal opgelost.
14 mei 20:46
Linkse partijen in de Tweede Kamer hebben kritiek op een tweet van demissionair minister-president Mark Rutte over de situatie in Palestina en Israël.
14 mei 17:01
Demissionair premier Mark Rutte is "zeer bezorgd" over de "opgelaaide strijd tussen Israël en de Palestijnen".
12 mrt 14:46
Het Amsterdamse stadsbestuur blokkeert de komst van een begraafplaats voor moslims die eeuwigdurende grafrust willen.
3 feb 14:15
Het voorbereiden van een uitvaart voor jezelf of iemand in je familie is waarschijnlijk geen onderwerp waar je graag bij stilstaat.
18 jan 10:46
De Franse autoriteiten hebben sinds december negen Islamitische gebedshuizen gesloten.
26 apr 20:18
De Hoge Wetenschappelijke Raad van Marokko heeft een fatwa uitgevaardigd waarmee mensen die overlijden aan de gevolgen van het coronavirus begraven kunnen worden zonder rituele wassing.
20 apr 16:23
Door de komst van de extra graven is de moslimgemeenschap in Italië weer in staat overleden familieleden op een religieus passende manier te begraven.
1 apr 21:42
De Islamitische Commissie in Spanje heeft onderzoek gedaan naar geruchten over de crematie van overblijfselen van moslims die stierven aan het coronavirus
1 apr 21:22
In de Noord-Italiaanse regio Veneto is door de uitbraak van het coronavirus een gebrek aan begraafplaatsen voor moslims.
22 nov 17:07
De toestand op het Cornelius Haga Lyceum was zo ernstig, dat de regels moesten wijken, vindt verantwoordelijk minister Arie Slob.
11 sep 19:53
De Onderwijsinspectie moet optreden tegen de lesmethode 'Help! Ik word volwassen’ van de Islamitische Schoolbesturen Organisatie (ISBO) die volgens de belangenvereniging COC 'lhbti-vijandig' is.
30 aug 12:18
Het Selam College in het Vlaamse Genk wordt niet erkend als onderwijsinstelling.
17 jul 11:03
Het besluit van minister Arie Slob (Basisonderwijs) om groen licht te geven voor de komst van een islamitische basisschool naar Westland is woensdag "automatisch in werking getreden", aldus een woordvoerder van het ministerie.
16 jul 17:26
De gemeenteraad van Westland in Zuid-Holland blijft zich verzetten tegen de komst van een islamitische basisschool.
15 jul 21:10
Als de gemeenteraad van Westland (Zuid-Holland) niet alsnog instemt met een islamitische basisschool, zal onderwijsminister Arie Slob woensdag de komst van een dergelijke school afdwingen.
11 jul 19:06
De gemeente Westland moet alsnog instemmen met de komst van een islamitische basisschool. Anders schuift minister Arie Slob de gemeenteraad opzij en geeft de minister de school zelf toestemming, dreigt hij.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi