Laatste nieuws over islamitische
1 t/m 20 (van 163 artikelen)
26 apr 20:18
De Hoge Wetenschappelijke Raad van Marokko heeft een fatwa uitgevaardigd waarmee mensen die overlijden aan de gevolgen van het coronavirus begraven kunnen worden zonder rituele wassing.
20 apr 16:23
Door de komst van de extra graven is de moslimgemeenschap in Italië weer in staat overleden familieleden op een religieus passende manier te begraven.
1 apr 21:42
De Islamitische Commissie in Spanje heeft onderzoek gedaan naar geruchten over de crematie van overblijfselen van moslims die stierven aan het coronavirus
1 apr 21:22
In de Noord-Italiaanse regio Veneto is door de uitbraak van het coronavirus een gebrek aan begraafplaatsen voor moslims.
17:07
De toestand op het Cornelius Haga Lyceum was zo ernstig, dat de regels moesten wijken, vindt verantwoordelijk minister Arie Slob.
11 sep 19:53
De Onderwijsinspectie moet optreden tegen de lesmethode 'Help! Ik word volwassen’ van de Islamitische Schoolbesturen Organisatie (ISBO) die volgens de belangenvereniging COC 'lhbti-vijandig' is.
30 aug 12:18
Het Selam College in het Vlaamse Genk wordt niet erkend als onderwijsinstelling.
17 jul 11:03
Het besluit van minister Arie Slob (Basisonderwijs) om groen licht te geven voor de komst van een islamitische basisschool naar Westland is woensdag "automatisch in werking getreden", aldus een woordvoerder van het ministerie.
16 jul 17:26
De gemeenteraad van Westland in Zuid-Holland blijft zich verzetten tegen de komst van een islamitische basisschool.
15 jul 21:10
Als de gemeenteraad van Westland (Zuid-Holland) niet alsnog instemt met een islamitische basisschool, zal onderwijsminister Arie Slob woensdag de komst van een dergelijke school afdwingen.
11 jul 19:06
De gemeente Westland moet alsnog instemmen met de komst van een islamitische basisschool. Anders schuift minister Arie Slob de gemeenteraad opzij en geeft de minister de school zelf toestemming, dreigt hij.
17 jun 14:04
De islamitische onderwijsinstelling EIUAS in Rotterdam mag zich van onderwijsminister Ingrid van Engelshoven geen hogeschool meer noemen. De instelling verliest haar bevoegdheid om graden te verlenen, meldt het ministerie van Onderwijs.
21:19
“Na mijn dood wil ik graag hier in Nederland begraven worden. Zo hebben mijn familie en vrienden de mogelijkheid om mijn graf te bezoeken”.
24 apr 13:01
Minister Arie Slob (Onderwijs) moet de oprichting van een Islamitische basisschool in de gemeente Westland bekostigen.
17 apr 8:05
Volgens de Global Muslim Travel Index is Marokko een van de top tien bestemmingen voor Islamitische reizigers.
10 apr 8:49
Justitie in Duitsland heeft woensdagochtend op tientallen plaatsen invallen gedaan in een grote landelijke actie tegen een islamitische hulporganisatie die terreur zou steunen.
15 mrt 9:41
In tientallen moskeeën in Nederland wordt tijdens het vrijdagmiddaggebed stilgestaan bij de aanslagen in Nieuw-Zeeland.
12 mrt 14:01
De vier grote steden (G4) doen een oproep aan de Tweede Kamer ervoor te zorgen dat er zo snel mogelijk een alternatief komt voor het in opspraak geraakte Cornelius Haga Lyceum in Amsterdam.
8 mrt 19:31
Ouders van schoolgaande kinderen zouden er goed aan doen ze niet naar het islamitische Cornelius Haga Lyceum in Amsterdam te sturen. Dat vindt premier Mark Rutte, die zegt zich grote zorgen te maken over de school.
8 mrt 19:01
Islamitische organisaties hebben na het vrijdaggebed in de As-Soennah-moskee de overheid opgeroepen moslims in dit land te beschermen tegen haat en discriminatie.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi