Laatste nieuws over islamofobie
161 t/m 180 (van 226 artikelen)
11 jun 16:05
Een geschiedenisleraar is in Brussel ontslagen omdat hij op Facebook islamofobe uitspraken had gedaan tijdens een discussie met een leerling.
8 jun 17:51
Een islamitische vrouw is in Londen het slachtoffer geworden van een racistische aanval toen ze haar kinderen van school ging halen.
8 jun 9:58
Het kabinet gaat kijken of Nederland ook zogenaamde 'ongewenste imams' kan weren die uit Europese landen komen.
5 jun 16:33
De Utrechter die brieven met daarin varkensvlees verstuurde aan moskeeën en moslims moet zich in een psychiatrische kliniek laten behandelen.
12 mei 13:21
Het kinderprogramma Willem Wever is volop in het nieuws omdat een presentator Allahoe Akbar riep toen hij in een achtbaan zat met een jongetje.
8 mei 18:45
En de prijs voor meest idiote en lachwekkende plan van het jaar gaat naar deze Zweedse islamhaters... En wel om het volgende!
6 mei 17:14
PVV-leider Geert Wilders heeft geen reden om aan te nemen dat de aanslag in Texas tegen hem was gericht.
5 mei 18:02
Een samenwerkingsverband van moskeeën in de regio Den Haag is helemaal klaar met verschillende campagnes tegen moslims en geleerden die naar Nederland komen.
5 mei 13:29
De grootste Amerikaanse moslimorganisatie heeft de poging van twee mannen om een tentoonstelling van Mohammed-cartoons aan te vallen scherp veroordeeld.
4 mei 13:17
,,De islam kent geen humor'', aldus PVV-leider Geert Wilders zondag (plaatselijke tijd) tijdens zijn toespraak bij een anti-islambijeenkomst in de Amerikaanse stad Garland.
4 mei 13:05
Politieagenten in de stad Garland in de Amerikaanse staat Texas hebben zondag twee mannen doodgeschoten die het vuur hadden geopend op een bewaker bij een cultureel centrum waar een wedstrijd voor Mohammed-cartoons was georganiseerd.
1 mei 18:17
In reactie op het groeiend aantal islamofobe acties in de wereld hebben Amerikaanse moslims teruggeslagen op een zeer goede manier.
30 apr 18:01
Het weekblad Charlie Hebdo heeft inmiddels een welbekende reputatie. Een prominente cartoonist stopt echter met het bespotten van Mohammed (vzmh).
29 apr 22:15
Een 15-jarig moslimmeisje is tot tweemaal toe uit de klas gezet omdat ze een lange zwarte rok droeg. 'Openlijk religieuze kledij, dus verboden', vond de school.
27 apr 16:29
Het gaat maar door en door... Islamofobie geuit in de vorm van vandalisme komt steeds vaker voor in Nederland.
17 apr 20:40
Islamofobe acties zijn na de aanslagen op Charlie Hebdo en de joodse supermarkt in Parijs hard gestegen.
16 apr 16:34
Een jonge vrouw uit Australië heeft duizenden positieve reacties gekregen nadat ze het opnam voor een moslima in een metro in Sydney.
2 apr 15:59
Schrijnend bericht uit België. Leerlingen van een school in Mechelen mogen geen lange jurken of rokken meer dragen. Als ze dat wel doen worden ze naar huis gestuurd.
31 mrt 19:03
Nicolas Anelka, een bekeerde Franse profvoetballer, heeft zich uitgesproken over de toenemende islamofobie en discriminatie tegen Noord-Afrikanen in zijn land.
25 mrt 11:57
Een groep joden en moslims wil in Amsterdam binnenkort een grote vredesconferentie organiseren.
<< < 7 8 9 10 11 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi