Laatste nieuws over israel en nederzetting
1 t/m 20 (van 31 artikelen)
12 jan 21:04
Frankrijk veroordeelde dinsdag de plannen van Israël om meer woningen te bouwen in illegale nederzettingen op de bezette Westelijke Jordaanoever.
11 jan 20:31
De Israëlische premier Benjamin Netanyahu heeft maandag de bouw van 800 nieuwe nederzettingseenheden op de bezette Westelijke Jordaanoever goedgekeurd.
11 jan 20:01
Palestina gaat landen vervolgen wanneer die goederen importeren die zijn vervaardigd in illegale Israëlische nederzettingen op de bezette Westelijke Jordaanoever.
27 dec 20:15
Israël van plan duizenden nederzettingseenheden goed te keuren vóórdat de inhuldiging van de Amerikaanse president-elect Joe Biden in januari plaatsvindt
9 dec 18:56
Israël gaat meer dan 9.000 woningen bouwen op het land van de internationale luchthaven van Jeruzalem
7 dec 16:54
Israël is in versneld tempo bezig met de bouw van duizenden nieuwe illegale nederzettingenhuizen in bezet Jeruzalem.
17:30
De speciale coördinator van de VN voor het Israëlisch-Palestijnse conflict Nickolay Mladenov riep Tel Aviv opnieuw op om alle nederzettingenactiviteiten op de bezette Westelijke Jordaanoever stop te zetten.
20 dec 12:09
Alleen al in de afgelopen twee weken zijn 20 Palestijnen uit hun huizen gezet
28 nov 17:17
De ChristenUnie (CU) spreekt tegen dat de Israëlische ambassade heeft meegeschreven aan een voorstel van de regeringspartij.
19 nov 11:23
De verklaring van de Palestijnse Autoriteit komt na het nieuws dat de VS de illegale Joodse kolonies niet meer als illegaal gaat beschouwen
14 nov 11:17
Israëlische nederzettingenproducten moeten volgens de EU een apart label krijgen.
14 okt 14:31
Het internationaal recht beschouwt alle Joodse nederzettingenbouw op de Westelijke Jordaanoever als illegaal
22 jul 10:24
Israël is begonnen met de sloop van circa zeventig Palestijnse woningen aan de rand van Arabisch Oost-Jeruzalem.
29 aug 14:03
Een opmerkelijke uitspraak van een Israëlische rechtbank.
31 mrt 8:05
De veiligheidscommissie van de Israëlische ministerraad heeft donderdagavond de bouw van een nieuwe nederzetting op de Westelijke Jordaanoever unaniem goedgekeurd.
24 jan 15:44
Israël gaat 2500 nieuwe illegale woningen op de Westelijke Jordaanoever bouwen. Dat heeft de Israëlische minister van Defensie Avigdor Lieberman dinsdag laten weten.
28 dec 19:30
Aankomend president Donald Trump heeft donderdag nog eens duidelijk gemaakt dat Israël van hem een stuk meer ruimte zal krijgen dan van zijn voorganger Obama.
4 dec 20:27
In het op te richten Nederlands-Israëlisch samenwerkingsforum moet geen ruimte zijn voor bedrijven uit Israëlische nederzettingen.
20 nov 12:26
Het vredesoverleg tussen Palestina en Israël kan 'onomkeerbare schade' oplopen als er geen stappen worden genomen om de illegale bouwactiviteiten in Israëlische nederzettingen en 'andere negatieve ontwikkelingen' te voorkomen.
3 okt 17:31
Palestijnse boeren zijn er na een lange juridische strijd in geslaagd een stuk land terug te krijgen waar in de jaren zeventig een joodse nederzetting werd gevestigd.
1 2 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi