Laatste nieuws over israel
261 t/m 280 (van 1303 artikelen)
24 sep 10:06
Door het gebrek aan directe vluchten tussen Marokko en Israël vliegen de Israëliërs via luchthavens van Turkije en Griekenland.
22 sep 19:49
De Arabische politieke partijen in Israël hebben voor het eerst in meer dan een kwart eeuw hun voorkeur uitgesproken voor een premier van Israël.
19 sep 14:06
Israël heeft opnieuw toestemming geweigerd aan een deel van de spelers en staf van Khadamat Rafah om naar de Westelijke Jordaanoever te reizen voor de finale van de Palestina Cup.
18 sep 7:12
In Israël is volgens de eerste exitpolls het centrumlinkse blok Blauw en Wit met 34 zetels nipt de grootste geworden bij de verkiezingen. De Likud-partij van de huidige premier Netanyahu krijgt er 33.
17 sep 19:36
De Israëlische rechtse Likud-partij riep dinsdag een spoedberaad bijeen vanwege de hoge opkomst onder Arabische gemeenschappen en linkse bolwerken
17 sep 10:19
Op de dag dat miljoenen Israëliërs hun stem kunnen uitbrengen in parlementsverkiezingen, staat er voor een van de belangrijkste kandidaten meer op het spel.
16 sep 19:17
Marokko roept de internationale gemeenschap op onmiddellijke actie te ondernemen om een ​​eind te maken aan de schending van de rechten van Palestijnen door Israël
16 sep 11:59
Twee dagen voor de Israëlische parlementsverkiezingen heeft premier Benjamin Netanyahu zijn officiële goedkeuring gegeven aan een nederzetting van joodse kolonisten op de bezette Westelijke Jordaanoever.
13 sep 13:06
Als reactie op de annexatieretoriek van Netanyahu bevestigde Marokko te blijven opkomen voor het Palestijnse volk
13 sep 9:35
De bot zou hebben geschreven dat Arabisch-Israëlische politici "ons allemaal willen vernietigen".
11 sep 20:03
Aiman al-Zawahiri, het hoofd van terreurorganisatie al-Qaeda, heeft zijn aanhangers opgeroepen om nieuwe aanslagen te plegen op de Verenigde Staten, Israël en hun westerse bondgenoten.
11 sep 16:06
De verklaring van de Israëlische premier ondermijnt de kans op vooruitgang in het Israëlisch-Palestijnse vredesproces, zegt de Arabische Liga
11 sep 13:06
De Israëlische legeraanval zou komen als reactie op vermeende beschietingen vanuit de Gazastrook naar Israël
10 sep 22:27
'Agressieve' berichten van de Israëlische premier vlak voor de verkiezingen van volgende zijn 'racistische apartheid', zei Mevlut Cavusoglu
10 sep 21:36
De Israëlische premier Benjamin Netanyahu heeft de kiezers circa een week voor de stembusgang beloofd het grensgebied van het door Israël bezette Palestina en buurland Jordanië te annexeren.
10 sep 12:16
Palestijnse media meldde eerder het neerhalen van de drone door Hamas in het gebied Rafah
9 sep 15:49
Volgens het rapport worden 220 minderjarigen en 38 vrouwen nog steeds vastgehouden in Israëlische gevangenissen.
9 sep 8:21
In Libanon heeft Hezbollah naar eigen zeggen een Israëlische militaire drone vernietigd. Dat is gebeurd in de plaats Ramyah in het zuiden van Libanon, meldt het televisiestation AL-Manar.
8 sep 16:13
Vier mensen die minister Sigrid Kaag wilde meenemen naar een bijeenkomst met het Centrum Informatie en Documentatie Israël (CIDI) zijn niet langer welkom.
6 sep 19:19
Bij nieuwe schermutselingen bij de grens tussen Israël en de Gazastrook zijn vrijdag twee Palestijnen gedood
<< < 12 13 14 15 16 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi