Laatste nieuws over israel
21 t/m 40 (van 1739 artikelen)
19 jul 4:23
De Pegasus-spyware van het Israëlische bedrijf NSO Group is gebruikt bij pogingen tot en succesvolle hacks van 37 mobiele telefoons van journalisten, activisten en bedrijfsleiders over de hele wereld.
16 jul 17:19
De Israëlische regering treft voorbereidingen voor een officiële bezoek van de Israëlische Minister van Buitenlandse Zaken Yair Lapid aan Marokko.
14 jul 12:47
Staatssecretaris Ankie Broekers-Knol (Asiel) moet beter onderbouwen dat de VN-organisatie UNRWA Palestijnse vluchtelingen kan beschermen in de Gazastrook.
14 jul 10:59
De Verenigde Arabische Emiraten (VAE) hebben een ambassade geopend in Israël.
14 jul 8:50
De regering van Israël maakt ruim 153 miljoen euro aan geïnde belastingen niet over aan de Palestijnse Autoriteit (PA), dat delen van de bezette Westoever bestuurt.
12 jul 18:07
Israël is begonnen met het toedienen van een derde coronaprik aan patiënten met een bijzonder zwak immuunsysteem.
9 jul 16:37
Israëlische nederzettingen op de Westelijke Jordaanoever zijn volgens een VN-mensenrechtenonderzoeker een oorlogsmisdaad.
8 jul 18:50
Jordanië koopt 50 miljoen kubieke meter water van Israël. Het land waar water sowieso al schaars is kampt met droogte en grote watertekorten na weinig regenval in de winter.
8 jul 15:58
Israëlische en Marokkaanse diplomaten hebben woensdag gesprekken gevoerd in Rabat, zo maakte het Israëlische ministerie van Buitenlandse Zaken bekend.
7 jul 16:31
Het Israëlische leger heeft woensdag de kantoren van Union of Agricultural Work Committees (UAWC) voor een periode van zes maanden gesloten.
7 jul 13:41
Israëlische autoriteiten zijn woensdag gestart met het slopen van Palestijnse woningen in Hamsa al-Fawqa in de noordelijke Jordaanvallei
6 jul 10:31
De nieuwe Israëlische regering heeft een eerste grote nederlaag geleden in het parlement.
6 jul 9:07
Israël en Zuid-Korea hebben een deal gesloten over het uitruilen van coronavaccins.
5 jul 21:32
Het vaccin van Pfizer/BioNTech is minder effectief in Israël sinds de Delta-variant van het coronavirus daar dominant is, maar voorkomt nog altijd veel ziekenhuisopnames.
2 jul 20:31
Om het normalisatieproces met Israël te bevorderen is Marokko van plan om het diplomatiek verbindingsbureau in Tel Aviv in de "nabije toekomst" om te vormen tot een officiële ambassade.
2 jul 14:10
Israëlische gevechtsvliegtuigen voerden vrijdagochtend luchtaanvallen uit op de Gazastrook
30 jun 18:07
Israël heeft dinsdag haar nieuwe ambassade in de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) ingehuldigd.
30 jun 17:21
Israëlische kolonisten hebben dinsdag tientallen olijfbomen van Palestijnse boeren gekapt.
30 jun 16:42
De militaire Israëlische politie heeft dinsdag wederom de wijk Sheikh Jarrah in bezet Oost-Jeruzalem bestormd en Palestijnen opgepakt.
25 jun 17:55
De nieuwe coalitieregering in Israël keurde woensdag een project goed voor de bouw van 31 nieuwe gebouwen in illegale Joodse nederzettingen op de bezette Westelijke Jordaanoever.
< 1 2 3 4 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi