Laatste nieuws over israel
21 t/m 40 (van 1292 artikelen)
25 aug 21:48
De bezetters beweren dat de woningen zijn gebouwd zonder vergunning
25 aug 21:36
De Verenigde Arabische Emiraten (VAE) hebben naar verluidt de ontmoeting met Israël afgezegd uit protest tegen het verzet van Israël tegen de verkoop van F-35-straaljagers aan Abu Dhabi
25 aug 11:18
De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Mike Pompeo ging vrijdag aan boord van de eerste officiële lijnvlucht van het Israëlische Tel Aviv naar de hoofdstad van Soedan Khartoum.
24 aug 16:42
De Marokkaanse regering wijst elke vorm van normalisatie met Israël af
24 aug 14:38
De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Mike Pompeo heeft maandag de normalisering van de banden van Israël met de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) geprezen.
24 aug 11:58
De adviseur en schoonzoon van de Amerikaanse president Donald Trump, Jared Kushner, zal naar verwachting de komende dagen naar Marokko reizen als onderdeel van zijn bezoek aan de MENA-regio
22 aug 21:48
In Israël zijn zaterdagavond opnieuw duizenden mensen de straat op gegaan om het aftreden te eisen van premier Benjamin Netanyahu.
22:07
Israël heeft de afgelopen week het aantal luchtaanvallen geïntensiveerd en de blokkade van de Gazastrook verder aangescherpt
18:58
Tientallen joodse kolonisten zijn woensdag het Al-Aqsa-complex in Jeruzalem binnengedrongen
13:44
Na jaren van wetenschappelijk onderzoek beweert Israël in staat te zijn tien keer zo veel arganolie te produceren als Marokko.
13:16
Israël verbood de invoer van brandstof in Gaza vanwege de lancering van vuurbom-ballonnen
18 aug 13:24
Israël heeft afwijzend gereageerd op berichten dat de recente overeenkomst met de Verenigde Arabische Emiraten de weg zou vrijmaken voor een "enorme" Amerikaanse wapenverkoop aan die golfstaat.
17 aug 18:17
De imam van de Al-Aqsa-moskee in Jeruzalem heeft maandag de normalisatiedeal van de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) met Israël veroordeeld.
17 aug 14:12
De Israëlische president heeft de feitelijke leider van de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) uitgenodigd om Jeruzalem te bezoeken.
16 aug 4:24
Het Israëlische leger heeft een aantal luchtaanvallen uitgevoerd in de Gazastrook als reactie op de brandbommen die vanuit de regio naar Israël worden gezonden door middel van ballonnen.
14 aug 16:44
De Turkse president Recep Tayyip Erdogan sluit niet uit dat de controversiële deal tussen de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) en Israël zou kunnen leiden tot een slechtere relatie met Turkije
14 aug 16:11
Honderden Palestijnen gingen vrijdag de straat op op de Westelijke Jordaanoever en verbrandden de vlag van de Emiraten en foto's van kroonprins Mohamed bin Zayed
14 aug 15:06
Minister Stef Blok (Buitenlandse Zaken) is blij dat Israël en de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) hebben besloten de diplomatieke betrekkingen te normaliseren.
13 aug 21:47
De Democratische presidentskandidaat Joe Biden heeft positief gereageerd op de deal tussen Israël en de Verenigde Arabische Emiraten (VAE).
13 aug 20:38
De Egyptische president Abdel Fattah al-Sisi is daarmee de eerste Arabische leider die de normalisatie van de banden tussen de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) en Israël verwelkomt
< 1 2 3 4 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi