Laatste nieuws over israel
441 t/m 460 (van 1300 artikelen)
21 feb 13:04
Een Israëlische militair die een gevangengenomen gewonde Palestijn doodschoot, heeft dinsdag anderhalf jaar cel wegens doodslag gekregen.
7 feb 8:05
Het Israëlisch parlement heeft maandagavond een omstreden wet aangenomen die ongeveer vierduizend huizen van kolonisten op privégrond van Palestijnen met terugwerkende kracht heeft gelegaliseerd.
6 feb 15:44
Anders dan de merknaam 'MoroccanOil' doet vermoeden, komt dit merk helemaal niet uit Marokko.
2 feb 19:20
Vluchten tussen Marokko en Israël zullen worden hervat na 13 jaar stilstand, waarbij het luchtverkeer tussen de twee landen volledig was geblokkeerd, meldt Ynetnews, een Israëlische krant.
15:44
Israël gaat 2500 nieuwe illegale woningen op de Westelijke Jordaanoever bouwen. Dat heeft de Israëlische minister van Defensie Avigdor Lieberman dinsdag laten weten.
16 jan 8:04
Meer dan zeventig landen en internationale organisaties hebben zondag op de vredesconferentie in Parijs herhaald dat alleen een tweestatenoplossing het conflict tussen Israëliërs en Palestijnen kan oplossen.
15 jan 18:00
Een levensvatbare Palestijnse staat 'dreigt een illusie te worden' doordat Israël doorgaat met het uitbreiden van nederzettingen in bezet gebied.
28 dec 19:30
Aankomend president Donald Trump heeft donderdag nog eens duidelijk gemaakt dat Israël van hem een stuk meer ruimte zal krijgen dan van zijn voorganger Obama.
26 dec 16:03
De Pakistaanse minister van Defensie Khawaja Asif heeft Israël met een atoomaanval gedreigd nadat hij in een nepnieuwsbericht op internet was getrapt.
25 dec 10:01
Israël stopt ermee te betalen voor instellingen van de Verenigde Naties.
30 sep 16:19
Airbnb heeft een vrouw uit Amsterdam geschrapt als verhuurster omdat ze weigerde haar huis te verhuren aan vier Israëlische studenten.
29 sep 17:45
De Palestijnse president Mahmoud Abbas woont naar het zich laat aanzien vrijdag de begrafenis bij van de voormalige Israëlische staatsman en ex-president Shimon Peres.
28 sep 13:26
Minister-president Mark Rutte noemt de woensdag overleden voormalige Israëlische president en premier Shimon Peres "een man wiens lange en veelbewogen leven parallel loopt met de al even bewogen geschiedenis van de staat Israël'’.
14 sep 12:27
De 93-jarige voormalige premier, oorlogsmisdadiger en later president van Israël Shimon Peres is dinsdag na en zware beroerte in een ziekenhuis in Tel Aviv opgenomen.
6 sep 17:45
Het voor vrijdag afgesproken onderhoud tussen de Palestijnse president Mahmoud Abbas en de zionistische premier Benjamin Netanyahu gaat niet door.
12:09
Dierenrechtenactivisten hebben de laatste vijftien dieren gered uit een zwaar verwaarloosde dierentuin in de Gazastrook.
22 aug 12:37
De zionistische schurkenstaat Israël heeft in de nacht van zondag op maandag tientallen doelen in de Gazastrook gebombardeerd.
19 aug 17:18
Het Marokkaans rolstoeltennisteam is gestraft wegens het weigeren van een wedstrijd tegen Israël.
18 aug 15:32
De fans van de Schotse club Celtic hebben een prachtgebaar geuit richting het land Palestina en de onderdrukte Palestijnen.
11 aug 13:42
Een mensenrechtenjuriste krijgt al een half jaar ernstige bedreigingen terwijl ze in Nederland werkt. Dat doet ze voor het Internationaal Strafhof in Den Haag.
<< < 21 22 23 24 25 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi