Laatste nieuws over israel
461 t/m 480 (van 2062 artikelen)
12 mei 16:07
Het geweld in Israël en Palestina gaat ook aan de selectie van PSV niet voorbij. De meningen zijn verdeeld bij de nummer twee van de Eredivisie.
12 mei 14:03
Minstens 53 Palestijnen, waaronder 14 kinderen en drie vrouwen, zijn tot dusver omgekomen als gevolg van de gewelddadige Israëlische luchtaanvallen.
12 mei 6:51
Israëlische gevechtsvliegtuigen hebben woensdag opnieuw gewelddadige aanvallen uitgevoerd op het hoofdbureau van de politie en op veiligheidscentra van Palestijnse verzetsgroepen in de Gazastrook.
12 mei 3:42
Israëlische troepen hebben op de nacht van dinsdag op woensdag een nieuwe ronde aanvallen uitgevoerd op Palestijnen in de Al-Aqsa-moskee en bij de Damascus-poort in Jeruzalem.
12 mei 3:33
De Israëlische premier Benjamin Netanyahu heeft laten weten dat Israël zijn aanvallen op de Gazastrook zal opvoeren.
12 mei 3:23
De Israëlische premier Benjamin Netanyahu heeft woensdag de noodtoestand uitgeroepen in de stad Lod, omdat onder de inwoners van Arabische afkomst "grootschalige rellen" zouden zijn uitgebroken.
11 mei 21:02
De Democratische Arbeidersconfederatie (CDT) heeft de regering vandaag gevraagd het Israëlisch verbindingskantoor in Rabat te sluiten
11 mei 20:54
Het Israëlische bezettingsleger vernietigde dinsdagavond een flatgebouw in het westen van Gazastad.
11 mei 13:24
Bij Israëlische luchtaanvallen op de Gazastrook zijn volgens de plaatselijke autoriteiten zeker 25 mensen om het leven gekomen, onder wie negen kinderen.
11 mei 11:41
De Verenigde Naties hebben hun grote zorg uitgesproken over de escalatie van het geweld in Israël en de bezette Palestijnse gebieden.
11 mei 4:00
De Europese Unie (EU) en de Verenigde Staten hebben het recente geweld in Jeruzalem en de Gazastrook veroordeeld en eisen dat het geweld ophoudt.
11 mei 2:04
In Casablanca zijn maandag enkele honderden Marokkanen de straat opgegaan uit solidariteit met de Palestijnen in Jeruzalem en de Gazastrook.
10 mei 21:03
De Organisatie voor Islamitische Samenwerking (OIC) houdt dinsdag een spoedvergadering om de escalerende Israëlische aanvallen op Al-Quds te bespreken.
10 mei 20:50
De Marokkaanse minister van Buitenlandse Zaken Nasser Bourita sprak maandag met zijn Turkse ambtsgenoot Mevlut Cavusoglu te midden van de voortdurende agressie van Israël tegen Palestijnen in Jeruzalem.
10 mei 20:22
Een dikke rookwolk is te zien in de buitenruimte van de Al-Aqsa-moskee nadat een boom in vlammen opging.
10 mei 19:39
Dagenlange protesten van Palestijnen tegen de uitzetting van gezinnen om plaats te maken voor Joodse kolonisten zijn uitgelopen op raketaanvallen tussen Israël en de Gazastrook.
10 mei 15:44
Bij nieuwe protesten in Jeruzalem zijn honderden Palestijnen gewond geraakt.
10 mei 1:12
Marokko veroordeelde zondag het Israëlische geweld in het bezette Oost-Jeruzalem en omschreef deze als "onaanvaardbaar".
9 mei 20:39
Israëlische autoriteiten hebben zondag besloten om het visgebied bij de Gazastrook te sluiten
9 mei 15:53
De Israëlische premier Benjamin Netanyahu wijst met kracht de groeiende internationale kritiek van de hand op bouwprojecten in Jeruzalem.
<< < 22 23 24 25 26 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi