Laatste nieuws over israel
581 t/m 600 (van 1958 artikelen)
3 dec 16:00
De Iraanse president Hassan Rohani heeft radicale parlementariërs gewaarschuwd zich niet te bemoeien met het regeringsbeleid ten aanzien van de nucleaire projecten van het land.
3 dec 15:33
Duitsland heeft beloofd Israël op te nemen in de EU-overeenkomst voor vaccinatie tegen het coronavirus die Europa heeft gesloten met grote farmaceutische bedrijven.
2 dec 16:12
Bezetter Israël heeft woensdag een bedrag van €1,14 miljard aan belastinginkomsten overgemaakt aan de Palestijnse Autoriteit (PA).
2 dec 1:55
Een kabinetsdelegatie uit Bahrein is dinsdag in Israël aangekomen als onderdeel van het lopende normalisatieproces tussen de twee landen.
2 dec 1:45
Saudi-Arabië heeft Israëlische vliegtuigen op weg naar de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) toegestaan ​​om over haar luchtruim te vliegen
1 dec 13:27
De leider van Hamas in de Gazastrook is positief getest op het coronavirus.
30 nov 22:22
Israëlische gevechtsvliegtuigen hebben maandag het Libanese luchtruim geschonden door over de hoofdstad Beiroet en verschillende andere delen van het land te vliegen.
30 nov 10:42
De begrafenis van de vermoorde Iraanse wetenschapper en generaal Mohsen Fakhrizadeh is in Teheran begonnen.
28 nov 10:03
De Iraanse president Hassan Rohani stelt dat "het huurlingenregime in Israël verantwoordelijk is voor de terroristische moordaanslag" op de Iraanse nucleaire wetenschapper en militair Mohsen Fakhrizadeh.
28 nov 8:08
Dat schreef de Iraanse VN-gezant Majid Takht Ravanchi aan de VN.
28 nov 6:01
De voorman van de Verenigde Naties (VN) maant tot kalmte na de moordaanslag op het vermeende meesterbrein van het geheime Iraanse atoombomprogramma.
27 nov 17:36
In Iran is met woede gereageerd op de moordaanslag vrijdag op een prominente atoomgeleerde. Het land zegt aanwijzingen te hebben dat Israël een rol heeft in de moord.
27 nov 17:02
Een prominente Iraanse atoomwetenschapper is slachtoffer geworden van een aanslag. Het gaat om Mohsen Fakhrizadeh die wordt gezien als het brein achter de vermeende pogingen van Teheran om een atoombom te maken.
26 nov 20:33
De Palestijnse gevangene Maher al-Akhras was 103 dagen lang in hongerstaking uit protest tegen de Israëlische detentie
26 nov 20:30
De eerste geplande commerciële vlucht van de luchtvaartmaatschappij FlyDubai uit Emirati is donderdag geland op de luchthaven Ben Gurion in Tel Aviv en arriveerde vanuit Dubai.
26 nov 17:26
Het Centrum Informatie en Documentatie Israël (CIDI) wil dat er een onafhankelijk onderzoek wordt ingesteld naar antisemitisme en racisme binnen de partij Forum voor Democratie.
25 nov 18:43
Israëlische bezetters hebben woensdag een aantal Palestijnse huizen op de bezette Westelijke Jordaanoever gesloopt.
25 nov 14:48
De Palestijnse Autoriteit zegt dat Israël zich haast om het Amerikaanse annexatieplan uit te voeren en veroordeelt het ontheemden van Jeruzalem
24 nov 11:17
De Israëlische premier Benjamin Netanyahu gaat de Arabische Golfstaat Bahrein bezoeken.
23 nov 15:50
Saoedi-Arabië heeft tegengesproken dat kroonprins Mohammed bin Salman bin Abdulaziz al-Saud zondag een ontmoeting heeft gehad met de Israëlische premier Benjamin Netanyahu.
<< < 28 29 30 31 32 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi