Laatste nieuws over israel
101 t/m 120 (van 1783 artikelen)
9 jun 19:01
Zo'n 41 procent van de Marokkaanse bevolking zou steun betuigen aan de normaliseringsovereenkomst tussen Marokko en Israël.
9 jun 17:46
Een grote Marokkaanse delegatie zal volgende week uitreizen naar Israël om deel te nemen aan de internationale landbouwtentoonstelling AgroMashov in Tel Aviv.
8 jun 20:07
Het Israëlisch bezettingsleger is begonnen met de sloop van tientallen Palestijnse huizen op de bezette Westelijke Jordaanoever
7 jun 11:26
De Israëlische parlementsvoorzitter Yariv Levin maakt maandag officieel bekend dat er een nieuwe regeringscoalitie is gevormd.
4 jun 15:43
De Egyptische president Abdel Fattah al-Sisi heeft mensen en materiaal naar de Gazastrook gestuurd om te helpen bij de wederopbouw.
3 jun 12:36
De Israëlische premier Benjamin Netanyahu heeft de tegenaanval geopend op een coalitie van tegenstanders die zonder hem willen regeren.
2 jun 21:41
Na twaalf jaar komt in Israël het einde in zicht van het premierschap Benjamin Netanyahu.
2 jun 9:52
Israëlische politici die hopen een regeringscoalitie te vormen zonder de huidige premier Benjamin Netanyahu en zijn Likoed-partij, hebben hun eindspurt ingezet.
2 jun 0:11
Egypte is begonnen met het bouwen van een nieuwe woonwijk in de onlangs door Israël gebombardeerde Gazastrook.
1 jun 20:00
Israëlische ministers hebben dinsdag de eerste steen gelegd voor een nieuw project waarbij 350 kolonisteneenheden worden gebouw in de Beit El-nederzetting nabij Ramallah op de Westelijke Jordaanoever.
1 jun 19:49
De Israëlische luchtvaartmaatschappij IsrAir start 19 juli met het uitvoeren van directe vluchten tussen Marrakech en Tel Aviv.
1 jun 15:42
Er is een reële kans dat op korte termijn een gevangenenruil kan plaatsvinden met bezetter Israël.
31 mei 21:03
In een recente video deelde de voormalige Israëlische Minister van Defensie Naftali Bennett een foto van het Shifa International Hospital in Pakistan en beweerde dat het om het Al-Shifa Hospital in Gaza zou gaan.
31 mei 14:52
Tijdens de recente Israëlische luchtaanvallen op de Gazastrook heeft de Israëlische premier Benjamin Netanyahu tweemaal tevergeefs geprobeerd de toegang tot sociale netwerken voor Palestijnen af te sluiten.
30 mei 20:18
De tegenstanders van premier Benjamin Netanyahu hebben besloten de onderlinge verschillen even te vergeten en gezamenlijk een nieuwe regering vormen in Israël.
30 mei 13:54
Het is het eerste formele bezoek van een Israëlische buitenlandminister aan Egypte in dertien jaar tijd.
28 mei 18:27
Het Israëlische minister van Buitenlandse Zaken Gabi Ashkenazi heeft donderdag de Franse ambassadeur ontboden vanwege verklaringen van de Franse buitenlandminister.
27 mei 12:23
Israël heeft zich met zijn recente luchtaanvallen op de Gazastrook mogelijk schuldig gemaakt aan oorlogsmisdaden, aldus VN-mensenrechtencommissaris Michelle Bachelet.
26 mei 16:48
De Amerikaanse plannen voor wederopbouw van de Gazastrook na de verwoestende aanvallen van Israël vallen niet in goede aarde bij verzetsbeweging Hamas
26 mei 0:01
David Govrin, die momenteel dient als officieuze ambassadeur van Israël, heeft een tweet verwijderd waarin hij publiekelijk kritiek uitte op premier Saad Eddine El Othmani.
<< < 4 5 6 7 8 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi