Laatste nieuws over istanbul
1 t/m 20 (van 238 artikelen)
1 dec 3:11
Een storm die maandag en dinsdag door de Turkse regio Marmara raasde heeft vijf mensen het leven gekost.
25 nov 9:27
De omstreden generaal Ahmed Naser al-Raisi is verkozen tot de nieuwe baas van de internationale politieorganisatie Interpol.
23 okt 16:13
De Turkse president Recep Tayyip Erdogan wil dat de ambassadeurs die in een verklaring Turkije opriepen om zakenman en filantroop Osman Kavala vrij te laten tot ongewenste personen worden verklaard.
23 okt 14:01
De Nederlands-Turkse rapper Murda, tegen wie de openbaar aanklager in Turkije een celstraf heeft geëist, is zaterdagmiddag aangekomen in Nederland.
22 okt 16:29
De Nederlands-Turkse rapper Murda mag terug naar Nederland, ondanks het feit dat het Turks Openbaar Ministerie een celstraf tegen hem heeft geëist.
21 okt 21:36
Het Turkse Openbaar Ministerie heeft een celstraf van vijf tot tien jaar geëist tegen de Nederlandse rapper Murda.
21 okt 14:03
Turkije dreigt de Nederlandse ambassadeur en die van negen andere landen uit te wijzen in een hoogopgelopen rel over een gevangen Turkse activist.
18 okt 23:18
Het Turkse ministerie van Buitenlandse Zaken heeft de ambassadeurs van tien landen, waaronder die van Nederland, op het matje geroepen.
1 okt 16:25
Een Marokkaanse vrouw is deze week bevallen van een zoontje op de vlucht van Turkish Airlines van Istanbul naar Chicago.
17 sep 21:25
De Turkse politie heeft vorige week zo'n 70 personen opgepakt bij de ontmanteling van een groot prostitutienetwerk in Istanbul.
2 aug 17:53
PSV-coach Roger Schmidt weigerde een dag voor de thuiswedstrijd tegen FC Midtjylland, in de derde voorronde van de Champions League, vragen over de verbannen Mohamed Ihattaren te beantwoorden.
31 jul 15:42
Mohamed Ihattaren heeft zich opnieuw onmogelijk gemaakt bij PSV. De middenvelder traint niet meer mee met de selectie van het eerste elftal.
15 jul 11:16
De Turkse president Recep Tayyip Erdogan heeft na maandenlange protesten zijn benoeming teruggedraaid van de rector van de prestigieuze Boğaziçi Universiteit in Istanbul.
14 jul 14:56
Een 34-jarige Syriëganger is woensdag op Schiphol aangehouden door de Koninklijke Marechaussee.
8 jul 15:46
Onder de populairste vliegbestemmingen vanaf Schiphol is een aantal bestemmingen waarvoor nog een oranje reisadvies geldt.
1 jul 16:12
De Turkse president Erdogan heeft de terugtrekking van zijn land verdedigd uit een verdrag voor vrouwenrechten.
19 jun 18:12
Istanbul is zaterdag opgeschrikt door een aardbeving met volgens het Kandilli-observatorium een kracht van 4.2.
30 mei 18:17
Hij is 21 meter hoog, omvat onder andere een tentoonstellingsruimte, een food court en een digitale islamitische bibliotheek en voor de opening ervan werd 25 ton rozenwater op het aangrenzende plein gespoten.
19 mei 21:15
De Turkse president Recep Tayyip Erdogan is ontstemd over de verplaatsing van de finale van de Champions League, van Istanbul naar Porto.
22 mrt 8:42
De aandelenbeurs in Istanbul ging maandag hard onderuit. De forse koersval van de Turkse lira joeg beleggers schrik aan.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi