Laatste nieuws over istanbul
1 t/m 20 (van 266 artikelen)
24 jul 11:53
Het coördinatieteam van de VN, Oekraïne, Rusland en gastland Turkije voor het uitvoeren van de 'graandeal' komt volgens Turkse media in de campus van de Nationale Defensie-universiteit
22 jul 17:10
Oekraïne en Rusland hebben in de Turkse stad Istanbul met Turkije en de Verenigde Naties akkoorden gesloten, waarmee ze de uitvoer van graan van Oekraïense havens via de Zwarte Zee ondanks hun oorlog garanderen.
22 jul 14:45
De Russische en de Oekraïense regering hebben bevestigd dat ze deelnemen aan de ceremonie waarmee volgens Turkije in Istanbul een akkoord wordt getekend voor veilige vaarroutes voor vrachtschepen met Oekraïens graan door de Zwarte Zee.
22 jul 11:09
Het Kremlin wil dat de Europese Unie daadwerkelijk sancties tegen Rusland verlicht en het niet bij toezeggingen of beloftes laat.
5 jul 21:59
De Turkse politie heeft traangas en pepperspray gebruikt om een pride-mars in de hoofdstad Ankara te stoppen.
22 jun 20:33
De kroonprins van Saoedi-Arabië, Mohammed bin Salman, is woensdag aangekomen in Turkije, het land waar bijna vier jaar geleden de Saoedische journalist Jamal Khashoggi is vermoord.
3 jun 21:56
Duitse luchthavens willen voor de zomerperiode tijdelijk personeel uit Turkije halen om zo te helpen met de drukte.
26 mei 20:16
De recent aangetreden leider van terreurgroep Daesh is gearresteerd in Istanbul, melden Turkse functionarissen.
24 mei 19:54
Het parket in Casablanca gaat negen vliegtuigpassagiers vervolgen nadat ze eerder deze maand probeerden een noodlanding te forceren.
26 apr 15:16
De Turkse president Recep Tayyip Erdogan heeft in een telefoongesprek met zijn Russische ambtgenoot Vladimir Poetin gezegd dat het "positieve momentum" van eerdere onderhandelingen tussen Oekraïne en Rusland in Istanbul vastgehouden moet worden.
22 apr 14:20
De Turkse president Erdogan zegt binnen enkele dagen te gaan bellen met de leiders van Oekraïne en Rusland om ze te overtuigen naar Turkije te komen om te praten over een einde van de oorlog in Oekraïne.
19 apr 13:04
De Nederlands-Turkse rapper Murda is dinsdag in Turkije veroordeeld tot een celstraf van vier jaar en twee maanden voor songteksten waarin hij het gebruik van cannabis zou aansporen.
8 apr 15:20
Ondanks de wederzijdse beschuldigingen over gruwelen in een voorstad van Kiev, Boetsja, willen Oekraïne en Rusland toch graag hun dialoog in Turkije voortzetten.
7 apr 11:53
Een Turkse rechtbank heeft vandaag het strafproces voor de in 2018 vermoorde Saoedische journalist Jamal Khashoggi overgedragen aan Saoedi-Arabië, waar de opdracht voor de moord vermoedelijk vandaan kwam.
7 apr 9:55
Een Turkse rechtbank heeft besloten de moordzaak rondom de Saoedische journalist Jamal Khashoggi te staken en over te dragen aan de autoriteiten in Saoedi-Arabië.
14:01
In de wereldberoemde Aya Sofia in Istanbul wordt vrijdagavond voor het eerst in 88 jaar tijd, op de vooravond van de vastenmaand ramadan, de nachtelijke Taraweeh-gebeden uitgevoerd.
31 mrt 11:23
Een Turkse aanklager vraagt de rechtbank de zaak rond de moord op de Saoedische journalist Jamal Khashoggi te staken en over te dragen aan de Saoedische autoriteiten.
29 mrt 14:54
Het Russische ministerie van Defensie belooft een drastische vermindering van de vijandelijkheden in de richting van de Oekraïense hoofdstad Kiev en de noordelijke stad Tsjernihiv.
29 mrt 14:09
Oekraïne heeft in de onderhandelingen in Istanbul naar voren gebracht dat het gastland Turkije een voorname rol kan spelen in een internationale overeenkomst waarbij Oekraïne veiligheidsgaranties krijgt.
18 mrt 17:42
De Turkse president Recep Tayyip Erdogan heeft een enorme hangbrug over de zeestraat Dardanellen geopend.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi