Laatste nieuws over istanbul
81 t/m 100 (van 202 artikelen)
3 jan 21:44
De vier Marokkaanse slachtoffers die gewond raakten bij de terroristische aanslag in Istanbul uitten vandaag hun dankbaarheid aan Koning Mohammed VI voor zijn betrokkenheid en het overnemen van alle medische kosten.
3 jan 19:31
De Marokkaanse Nassima Raji, die tijdens de aanslag in Istanbul een kogel in het hoofd kreeg, wordt de komende dagen nog in een kunstmatige coma gehouden om beter te kunnen herstellen van de operatie die zij zondag onderging.
3 jan 13:02
De vermeende dader van de aanslag in Istanbul tijdens de jaarwisseling vocht in de gelederen van Daesh in Syrië, meldt Turkse media vandaag.
2 jan 19:00
De lichamen van de twee Marokkaanse onderdanen die tijdens de aanslag in Istanbul zijn overleden worden morgen gerepatrieerd naar Marokko.
2 jan 18:02
De terrorist die nieuwjaarsnacht de aanslag pleegde op restaurant en club Reina in Istanbul heeft meer dan 180 kogels afgevuurd op de feestvierende menigte.
2 jan 17:01
Op social media wordt er veel gesproken over de Marokkaanse doden van de aanslag in Istanbul en velen denken ten onrechte dat Nassima Raji is bezweken aan haar hoofdwond. Dit is echter niet het geval.
2 jan 14:45
De Libanese Francois al-Asmar was aanwezig in Reina tijdens de terroristische aanslag.
2 jan 13:36
De politie van Istanbul heeft acht mensen aangehouden in het onderzoek naar de bloedige aanslag op een exclusieve nachtclub in de stad.
2 jan 13:05
Terreurbeweging Daesh heeft maandag de aanslag op een nachtclub in het Turkse Istanbul opgeëist.
2 jan 12:20
De terroristische aanslag in Istanbul in de vroege uren van zondag heeft volgens de Marokkaanse autoriteiten het leven gekost van twee Marokkanen.
1 jan 21:42
De moeder van Wesley Sneijder hoopt dat haar zoon met zijn gezin weggaat uit Istanbul.
1 jan 19:29
Van de vier gewonde Marokkaanse slachtoffers van de aanslag in Istanbul is er één geopereerd. Nassima Raji werd in haar hoofd geraakt door een kogel en is momenteel in een comateuze toestand.
1 jan 18:30
De terrorist die in de nacht van zaterdag op zondag een bloedbad aanrichtte in een nachtclub in Istanbul zag er niet uit als een kerstman.
1 jan 13:55
De Turkse minister van Binnenlandse Zaken Suleyman Soylu heeft meegedeeld dat er door de aanslag op nachtclub Reina in Istanbul ten minste 39 doden zijn gevallen, 69 mensen liggen in het ziekenhuis.
1 jan 1:15
Bij een aanslag op een nachtclub in de Turkse stad Istanbul zijn zondagochtend vroeg veel gewonden gevallen. Het is nog niet duidelijk hoeveel gewonden er zijn en wat er precies is voorgevallen.
17 dec 11:58
Zeker dertien militairen zijn zaterdag om het leven gekomen door een vermeende bomaanslag in de stad Kayseri, in het midden van Turkije.
11 dec 11:56
Door de aanslagen in de Turkse stad Istanbul zaterdag zijn 38 mensen om het leven gekomen. Dat heeft de Turkse minister van Binnenlandse Zaken Suleyman Soylu zondag bekendgemaakt. Eerder was sprake van 29 doden.
10 dec 21:09
Inwoners van de Turkse stad Istanbul zijn zaterdagavond opgeschrikt door twee luide explosies. Een deed zich voor in de omgeving van het stadion van de voetbalclub Besiktas, de andere bij het Taksim-plein.
19 nov 15:35
Duitsland moet niet langer wapens leveren aan NAVO-partner Turkije.
6 nov 10:03
De Turkse politie heeft zondag schoten gelost bij het Atatürk-vliegveld in Istanbul.
<< < 3 4 5 6 7 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi