Laatste nieuws over istanbul
121 t/m 140 (van 230 artikelen)
1 jan 18:30
De terrorist die in de nacht van zaterdag op zondag een bloedbad aanrichtte in een nachtclub in Istanbul zag er niet uit als een kerstman.
1 jan 13:55
De Turkse minister van Binnenlandse Zaken Suleyman Soylu heeft meegedeeld dat er door de aanslag op nachtclub Reina in Istanbul ten minste 39 doden zijn gevallen, 69 mensen liggen in het ziekenhuis.
1 jan 1:15
Bij een aanslag op een nachtclub in de Turkse stad Istanbul zijn zondagochtend vroeg veel gewonden gevallen. Het is nog niet duidelijk hoeveel gewonden er zijn en wat er precies is voorgevallen.
17 dec 11:58
Zeker dertien militairen zijn zaterdag om het leven gekomen door een vermeende bomaanslag in de stad Kayseri, in het midden van Turkije.
11 dec 11:56
Door de aanslagen in de Turkse stad Istanbul zaterdag zijn 38 mensen om het leven gekomen. Dat heeft de Turkse minister van Binnenlandse Zaken Suleyman Soylu zondag bekendgemaakt. Eerder was sprake van 29 doden.
10 dec 21:09
Inwoners van de Turkse stad Istanbul zijn zaterdagavond opgeschrikt door twee luide explosies. Een deed zich voor in de omgeving van het stadion van de voetbalclub Besiktas, de andere bij het Taksim-plein.
19 nov 15:35
Duitsland moet niet langer wapens leveren aan NAVO-partner Turkije.
6 nov 10:03
De Turkse politie heeft zondag schoten gelost bij het Atatürk-vliegveld in Istanbul.
24 aug 12:34
De verdachte van de dubbele moord in het Nijmeegse café Istanbul bekende dat hij twee broers van Marokkaanse komaf heeft gedood.
8 aug 12:27
Miljoenen Turken hebben zich zondagmiddag op verzoek van president Recep Tayyip Erdogan in Istanbul verzameld om hun verontwaardiging over de couppoging te onderstrepen.
6 aug 15:10
Turkije heeft 167 medewerkers ontslagen van de Wetenschappelijke en Technologische Onderzoeks Raad (Tubitak), meldde de Turkse omroep NTV vrijdag.
25 jul 11:06
Tienduizenden Turken hebben zondag op het Taksimplein in Istanbul gedemonstreerd 'tégen de couppoging en vóór de democratie'.
20 jul 14:50
Na de mislukte staatsgreep in Turkije hebben veel luchtvaartmaatschappijen besloten om een korte stop in te lassen voor vluchten naar Istanbul en Ankara.
20:37
Blijf hier op de hoogte van alle updates rond de mislukte machtsgreep in Turkije. Deze blog wordt telkens bijgewerkt.
17 jul 1:22
Een deel van het Turks leger heeft een mislukte machtsgreep uitgevoerd. Recep Tayyip Erdogan blijft de president, de overheid blijft intact.
16 jul 17:24
De Marokkaanse premier Abdelilah Benkirane heeft vandaag een bericht gestuurd naar de Turkse president na de mislukte staatsgreep.
15 jul 12:50
Vertegenwoordigers van geloofsgemeenschappen overal in de wereld reageren vrijdag op de bloedige aanslag in Nice.
11 jul 12:43
De kans dat er op korte termijn een aanslag plaatsvindt in Nederland blijft reëel.
5 jul 12:45
Een Turkse rechter heeft dinsdag nog eens zeventien verdachten vastgezet in verband met de aanslag van vorige week op de luchthaven Atatürk bij Istanbul.
2 jul 19:15
Het dodental van de terroristische zelfmoordaanslag op het Atatürk-vliegveld in Istanbul is opgelopen tot 45.
<< < 5 6 7 8 9 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi