Laatste nieuws over istiqlal
1 t/m 20 (van 33 artikelen)
19:31
Bij een bijeenkomst in Tan-Tan georganiseerd door de conservatieve Istiqlal partij vielen maandag meerdere gewonden
9 okt 14:45
Baraka werd gisteren verkozen tot secretaris generaal van de Istiqlal
8 okt 20:45
2 okt 8:05
Gisteren zou de verkiezing van de nieuwe secretaris-generaal van de partij gehouden moeten worden, maar dat ging niet door.
30 sep 18:00
Wat een bijeenkomst had moeten worden die tot nieuwe inzichten leidt, resulteerde in een chaotische en tevens ordinaire vechtpartij.
2 apr 22:00
Te midden van het groeiende tumult en de oplopende spanningen bij de Istiqlal Partij (IP), eindigde zaterdag de vergadering van de partij met een vechtpartij tussen de aanhangers van de secretaris-generaal, Hamid Chabat en Hamdi Ould Rachid, één van de belangrijkste leden van de partij.
25 mrt 12:30
Istiqlal houdt volgende week een eerbetoon aan Boucetta, onder het beschermheerschap van Koning Mohammed VI.
20 feb 10:33
De Istiqlal partij (IP) is in de tegenaanval gegaan tegen het Marokkaanse tv-kanaal 2M en beschuldigt hen van het gericht aanvallen van de partij tijdens het dagelijkse bulletin op vrijdag 10 februari.
18 feb 15:50
M'hamed Boucetta, voormalig secretaris-generaal van de Istiqlal partij (IP) en voormalig minister, overleed vannacht op 92-jarige leeftijd.
30 dec 10:33
De RNI (National Rally of Independents) en de MP (Popular Movement) zijn categorisch tegen een regering die de Istiqlal partij zal includeren.
29 dec 17:59
De secretaris-generaal van de Istiqlal partij, Hamid Chabat, heeft een formele verontschuldiging aangeboden aan Mauritanië en het volk voor zijn recente uitspraak omtrent het Mauritaanse grondgebied.
19 dec 10:35
Gisteren verbrak Abdelilah Benkirane, hoofd van de aangewezen overheid, zijn stilzwijgen over de blokkade die de vorming van de toekomstige regering bemoeilijkt door het uitnodigen van Aziz Akhannouch, het hoofd van de RNI, om "zijn standpunt te verduidelijken".
1 dec 16:51
De laatste ontmoeting tussen Benkirane en Akhannouch heeft de onderhandelingen weinig vooruitgang gebracht. De RNI handhaaft zijn veto tegen de Istiqlal, terwijl de PJD en de PPS absoluut een bondgenootschap willen met hen.
19 okt 15:34
Een gemeenteraadslid heeft in Marokko een klacht ingediend tegen een gemeentevoorzitter voor racistische belediging.
17 okt 13:00
Het hoofd van de regering en secretaris-generaal van de Partij voor Rechtvaardigheid en Ontwikkeling (PJD), Abdelilah Benkirane, begint vandaag met gesprekken voor een eventuele coalitie.
18 feb 20:05
De nieuwe burgemeester van Fes, PJD'er Driss el-Azami, heeft een project van zijn voorganger Hamid Chabat geschrapt.
7 apr 18:31
Oppositiepartijen in het Marokkaans parlement willen een krachtig signaal afgeven aan Marokkaanse joden die in nederzettingen op Palestijns grond wonen.
7 apr 17:11
Hamid Chabat, secretaris-generaal van de Istiqlal partij, is zondag in Errachidia een brug te ver gegaan door een opmerkelijke vraag te stellen tijdens een bijeenkomst.
18 jun 14:18
Khadija Zoumi is lid van oppositiepartij Istiqlal en heeft tijdens een zitting in de Tweede Kamer opmerkelijke uitspraken gedaan over prostitutie in Marokko.
11 jun 18:30
Hamid Chabat, leider van oppositiepartij Istiqlal, heeft opgeroepen tot de invoering van het Engels in het Marokkaans onderwijssysteem.
1 2 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi