Laatste nieuws over ivo opstelten
21 t/m 40 (van 84 artikelen)
25 jun 18:37
Het 'minder-Marokkanen’-proces tegen Geert Wilders wordt gewoon voortgezet. Een verzoek om uitstel van Wilders en zijn advocaten heeft het gerechtshof dinsdag afgewezen.
25 jun 14:06
Het Openbaar Ministerie wil dat het proces in hoger beroep tegen PVV-leider Geert Wilders wordt voortgezet.
12:22
Een getuige die PVV-leider Geert Wilders mogelijk kon ontlasten in het 'minder Marokkanen'-proces, durft niet meer te getuigen in de rechtszaak. Dat twittert Wilders, die zich baseert op zijn advocaat Geert-Jan Knoops.
17 jun 13:47
De rechtszaak tegen Geert Wilders, die vanaf volgende week op de planning staat, kan volgens zijn advocaat niet doorgaan. Advocaat Geert-Jan Knoops vindt dat de nieuwe ontwikkelingen in het hoger beroep eerst onderzocht moeten worden.
13 jun 16:40
PVV-leider Geert Wilders doet een hulpverzoek in de affaire rond de rechtszaak tegen zijn 'minder Marokkanen'-uitspraak.
11 jun 17:13
Er komt voorlopig geen parlementaire enquête naar mogelijke bemoeienis van het ministerie van Justitie en Veiligheid met de rechtszaak tegen Geert Wilders. De meesten van Wilders' collega's in de Tweede Kamer steunen zo'n diepgaand onderzoek niet.
8 jun 15:17
PVV-leider Geert Wilders is verbolgen dat het ministerie van Justitie niet eerder heeft gemeld dat er in 2014 meer gesprekken zijn geweest over zijn vervolging wegens zijn uitspraak over 'minder Marokkanen'.
26 mrt 12:57
VVD'er Fred Teeven keert donderdag terug als Tweede Kamerlid voor de VVD, als opvolger van partijgenoot Ard van der Steur, die minister is geworden op het departement waar Teeven net is vertrokken.
19 mrt 18:21
VVD-Kamerlid Ard van der Steur wordt de nieuwe minister van Veiligheid en Justitie. Hij volgt de eerder deze maand afgetreden Ivo Opstelten op.
10 mrt 12:47
Staatssecretaris Fred Teeven vindt dat hij niet meer geloofwaardig kan functioneren nu minister Ivo Opstelten is afgetreden.
9 mrt 22:45
Minister Ivo Opstelten en staatssecretaris Fred Teeven van Veiligheid en Justitie treden af.
9 mrt 17:28
Er is toch 4,7 miljoen gulden gemoeid geweest met de deal van toenmalig officier van justitie Fred Teeven, nu staatssecretaris, en een drugshandelaar.
5 mrt 12:59
Staatssecretaris Fred Teeven (Veiligheid en Justitie) ontkent dat de Tweede Kamer onjuist is geïnformeerd over een deal die hij jaren geleden als officier van justitie sloot met een crimineel.
11 feb 15:12
Het geld voor de omstreden nieuwe moskee in Gouda komt maar voor een heel klein deel uit het buitenland.
6 feb 21:02
Op dit moment is er geen aanwijzing dat de financiering van een nieuwe moskee in Gouda niet klopt.
5 feb 14:18
De Tweede Kamer debatteert volgende week met premier Mark Rutte en minister Ivo Opstelten (Veiligheid en Justitie) over extra maatregelen tegen terreurdreiging.
13 jan 20:02
Politiemensen willen meer slagkracht tegen extreem geweld van zwaarbewapende terroristen en criminelen.
9 jan 15:23
Het kabinet ziet nog geen reden voor nieuwe, extra veiligheidsmaatregelen na de aanslag in Parijs afgelopen woensdag.
9 dec 16:12
Illegaal draagmoederschap moet snel aangepakt worden, omdat dat kan leiden tot handel in baby's. Dat vindt Khadija Arib van de PvdA.
14:33
Terreurverdachte Sabir K. is donderdagavond opnieuw aangehouden om te worden uitgeleverd aan de Verenigde Staten.
< 1 2 3 4 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi