Laatste nieuws over jair bolsonaro
21 t/m 37 (van 37 artikelen)
15 jul 22:12
De Braziliaanse president Jair Bolsonaro heeft weer positief getest op het coronavirus.
10 jul 2:24
De Braziliaanse president Jair Bolsonaro, die eerder deze week besmet is geraakt met het coronavirus, verkeert in goede gezondheid.
7 jul 18:21
De Braziliaanse president Jair Bolsonaro is positief getest op het nieuwe coronavirus. Dat heeft Bolsonaro gezegd in een interview.
23 jun 16:00
Een Braziliaanse rechter heeft president Jair Bolsonaro bevolen om een mondkapje te dragen tijdens openbare gelegenheden.
20 jun 10:33
Brazilië heeft als tweede land in de wereld meer dan een miljoen coronabesmettingen gemeld.
7 jun 6:59
Het Braziliaanse ministerie van Volksgezondheid heeft coronagegevens van een overheidswebsite verwijderd. Zo is het totale aantal doden niet meer toegankelijk voor de bevolking.
6 jun 10:22
President Jair Bolsonaro dreigt Brazilië uit de Wereldgezondheidsorganisatie WHO terug te trekken, tenzij de WHO ophoudt een "partijdige politieke organisatie" te zijn.
02:06
De Braziliaanse president Jair Bolsonaro zei donderdag (lokale tijd) dat er geen bewijs is dat malariamedicijn hydroxychloroquine werkt tegen het coronavirus.
20 mei 16:09
Het Braziliaanse ministerie van Volksgezondheid heeft woensdag het gebruik van de malariamedicijnen chloroquine en hydroxychloroquine aanbevolen om milde en gematigde gevallen van besmettingen met het coronavirus mee te behandelen.
20 mei 2:12
Het Braziliaanse ministerie van Volksgezondheid komt woensdag met nieuwe richtlijnen die het aanbevolen gebruik van het malariamedicijn chloroquine in de behandeling van het nieuwe coronavirus uitbreiden.
16 mei 2:18
De Braziliaanse minister van Volksgezondheid Nelson Teich heeft vrijdag zijn ontslag alweer ingediend. Hij was nog geen maand in functie.
14 mei 9:03
In een dag tijd zijn zeker 11.385 Brazilianen besmet geraakt met het coronavirus. Dat is een record.
13 mei 4:49
In Brazilië zijn dinsdag 881 nieuwe coronadoden gemeld door de autoriteiten. Niet eerder was het dagelijkse aantal mensen dat overleed aan het virus zo hoog.
10 mei 3:13
In Brazilië, het zwaarst getroffen Latijns-Amerikaanse land tijdens de coronaviruspandemie, zijn sinds de virusuitbraak meer dan 10.000 inwoners overleden.
7 mei 7:29
De woordvoerder van de Braziliaanse president Jair Bolsonaro is besmet met het coronavirus. Zijn bureau maakte woensdag bekend dat Otavio do Rego Barros positief heeft getest op het longvirus.
14 mrt 7:03
De Amerikaanse president Donald Trump heeft afgelopen weekend nog een tweede persoon ontmoet die later positief testte op het coronavirus.
12 mrt 17:48
Een medewerker van de Braziliaanse president Jair Bolsonaro heeft positief getest op het nieuwe coronavirus. Dat maakte de Braziliaanse regering bekend.
< 1 2

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi