Laatste nieuws over jair bolsonaro
1 t/m 20 (van 27 artikelen)
6 jan 6:35
Brazilië is bankroet, heeft de Braziliaanse president Jair Bolsonaro dinsdag gezegd. "Ik kan er niets aan doen. " De situatie weet hij aan de coronacrisis "die is gevoed door de pers".
24 dec 11:11
De Franse president Emmanuel Macron is weer hersteld van Covid-19. De Franse president werd vorige week donderdag positief getest op het coronavirus.
18 dec 20:33
De Braziliaanse president Jair Bolsonaro heeft de bedrijven Pfizer en BioNTech bekritiseerd, omdat in het contract met hen zou staan dat zij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele bijwerkingen van hun coronavaccin.
11 nov 12:05
De Braziliaanse president Jair Bolsonaro ligt onder vuur nadat hij Brazilianen heeft gezegd dat zij niet met de corona-epidemie moeten omgaan als "een land van flikkers".
20 okt 21:51
Marokko een "essentiële leverancier" van grondstoffen voor de agrarische industrie in Brazilië
16 okt 8:43
De Braziliaanse president Jair Bolsonaro heeft een van zijn bondgenoten in de senaat uit diens ambt gezet nadat de man door de politie was opgepakt met een grote hoeveelheid contant geld tussen zijn billen.
30 aug 5:30
Het aantal coronadoden in Brazilië is zaterdag de grens van 120.000 gepasseerd.
25 jul 16:49
Een test heeft uitgewezen dat de Braziliaanse president Jair Bolsonaro geen coronavirus meer heeft.
23 jul 8:13
Brazilië heeft de grootste stijging van het aantal coronabesmettingen gemeld sinds het begin van de epidemie.
16 jul 5:35
In Brazilië nadert het aantal bekende coronabesmettingen de 2 miljoen.
15 jul 22:12
De Braziliaanse president Jair Bolsonaro heeft weer positief getest op het coronavirus.
10 jul 2:24
De Braziliaanse president Jair Bolsonaro, die eerder deze week besmet is geraakt met het coronavirus, verkeert in goede gezondheid.
7 jul 18:21
De Braziliaanse president Jair Bolsonaro is positief getest op het nieuwe coronavirus. Dat heeft Bolsonaro gezegd in een interview.
23 jun 16:00
Een Braziliaanse rechter heeft president Jair Bolsonaro bevolen om een mondkapje te dragen tijdens openbare gelegenheden.
20 jun 10:33
Brazilië heeft als tweede land in de wereld meer dan een miljoen coronabesmettingen gemeld.
7 jun 6:59
Het Braziliaanse ministerie van Volksgezondheid heeft coronagegevens van een overheidswebsite verwijderd. Zo is het totale aantal doden niet meer toegankelijk voor de bevolking.
6 jun 10:22
President Jair Bolsonaro dreigt Brazilië uit de Wereldgezondheidsorganisatie WHO terug te trekken, tenzij de WHO ophoudt een "partijdige politieke organisatie" te zijn.
02:06
De Braziliaanse president Jair Bolsonaro zei donderdag (lokale tijd) dat er geen bewijs is dat malariamedicijn hydroxychloroquine werkt tegen het coronavirus.
20 mei 16:09
Het Braziliaanse ministerie van Volksgezondheid heeft woensdag het gebruik van de malariamedicijnen chloroquine en hydroxychloroquine aanbevolen om milde en gematigde gevallen van besmettingen met het coronavirus mee te behandelen.
20 mei 2:12
Het Braziliaanse ministerie van Volksgezondheid komt woensdag met nieuwe richtlijnen die het aanbevolen gebruik van het malariamedicijn chloroquine in de behandeling van het nieuwe coronavirus uitbreiden.
1 2 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi