Laatste nieuws over jair bolsonaro
21 t/m 28 (van 28 artikelen)
20 mei 2:12
Het Braziliaanse ministerie van Volksgezondheid komt woensdag met nieuwe richtlijnen die het aanbevolen gebruik van het malariamedicijn chloroquine in de behandeling van het nieuwe coronavirus uitbreiden.
16 mei 2:18
De Braziliaanse minister van Volksgezondheid Nelson Teich heeft vrijdag zijn ontslag alweer ingediend. Hij was nog geen maand in functie.
14 mei 9:03
In een dag tijd zijn zeker 11.385 Brazilianen besmet geraakt met het coronavirus. Dat is een record.
13 mei 4:49
In Brazilië zijn dinsdag 881 nieuwe coronadoden gemeld door de autoriteiten. Niet eerder was het dagelijkse aantal mensen dat overleed aan het virus zo hoog.
10 mei 3:13
In Brazilië, het zwaarst getroffen Latijns-Amerikaanse land tijdens de coronaviruspandemie, zijn sinds de virusuitbraak meer dan 10.000 inwoners overleden.
7 mei 7:29
De woordvoerder van de Braziliaanse president Jair Bolsonaro is besmet met het coronavirus. Zijn bureau maakte woensdag bekend dat Otavio do Rego Barros positief heeft getest op het longvirus.
14 mrt 7:03
De Amerikaanse president Donald Trump heeft afgelopen weekend nog een tweede persoon ontmoet die later positief testte op het coronavirus.
12 mrt 17:48
Een medewerker van de Braziliaanse president Jair Bolsonaro heeft positief getest op het nieuwe coronavirus. Dat maakte de Braziliaanse regering bekend.
< 1 2

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi