Laatste nieuws over japan
41 t/m 60 (van 129 artikelen)
25 aug 20:10
Schermutselingen gisteravond in Maputo, waar een vergadering van TICAD (Tokio International Conference on African Development) werd gehouden. Met aan de ene kant de Marokkaanse en Japanse delegaties en aan de andere kant de Polisario en de Mozambikaanse autoriteiten die de aanwezigheid van de 'SADR' probeerden op te leggen, die niet waren uitgenodigd.
2 jul 16:02
De haven van Tanger lijkt haar aantrekkingskracht voor buitenlandse investeerders nog lang niet te hebben verloren.
9 mrt 15:01
De Japanse regering doneert meer dan 2.2 miljoen dirham aan 3 Marokkaanse verenigingen die betrekking hebben op verschillende gebieden, waaronder de economische versterking van vrouwen, duurzame landbouw en onderwijs.
22 feb 9:20
De Japanners zijn grote liefhebbers van de Marokkaanse zeevruchten. Een groot deel van de octopus gebruikt in Japan komt uit de wateren van Marokko.
26 jan 20:01
Het Marokkaanse nationale debatteam won maar liefst drie prijzen in de parlementaire debat competitie gehouden in Japan.
17 jan 10:35
De president van het Japanse Agentschap voor Internationale Samenwerking (JICA), Shinichi Kitaoka, begon gisteren een tweedaags officieel bezoek aan Marokko om de bilaterale samenwerking verder te verstevigen.
13 jan 20:03
Vanwege het hoge aantal islamitische bezoekers, zo’n 20 miljoen per jaar, bereidt Japan zich goed voor op het ontvangen van meer moslim reizigers.
25 aug 13:43
Een Japanse vrachtwagenchauffeur die tijdens het rijden het spelletje Pokémon Go speelde, heeft een voetgangster doodgereden en een andere vrouw verwond.
27 jul 11:43
Foto's en filmbeelden van zijn lachende gezicht na zijn aanhouding gingen de hele wereld over.
26 jul 12:01
Negentien mensen zijn dinsdagmorgen in een verzorgingsinstelling in Japan doodgestoken.
21 jul 13:39
De dure handtassen, schoenen en sjaaltjes van Hermès blijven in trek.
2 jul 19:00
Bij een gijzeling door terroristen in een restaurant in Dhaka zijn zaterdag twintig gijzelaars gedood. Het waren allemaal buitenlanders.
27 jun 17:25
Een Marokkaan die in Japan woont heeft zichzelf een mooi doel gesteld. Met zijn vereniging wil hij een van de grootste moskeeën in het land bouwen.
11:57
In minder dan drie uur tijd is uit 1400 pinapparaten in Japan illegaal 11,4 miljoen euro getrokken.
28 mrt 12:29
Een vijftienjarig meisje dat twee jaar geleden in Japanse stad Asaka werd ontvoerd, heeft weten te ontsnappen aan haar 23-jarige ontvoerder.
20 jan 12:50
Een plan van de Japanse overheid om hakenkruizen op landkaarten te vervangen heeft tot veel kritiek geleid.
6 jan 9:00
Noord-Korea heeft op de staatstelevisie bevestigd dat het woensdagochtend (lokale tijd) een kernproef heeft uitgevoerd.
7 dec 9:38
Aangezien het op telefoons vaak wemelt van de bacteriën, heeft Kyocera nu goed nieuws voor mensen met smetvrees: het Japanse electronicabedrijf heeft een telefoon ontwikkeld die je kunt wassen met water en zeep.
19 sep 18:07
Een Japanse toerist is naar verluidt om het leven gekomen toen hij een foto van zichzelf nam bij het wereldberoemde Indiase monument Taj Mahal.
16 aug 18:13
Noord-Korea is overgegaan op een eigen tijdzone. De klok is in de nacht van vrijdag op zaterdag een half uur teruggezet.
< 1 2 3 4 5 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi