Laatste nieuws over java
1 t/m 20 (van 25 artikelen)
23 jan 10:31
Aartsrivalen Iran en Saoedi-Arabië willen met elkaar praten om de spanningen tussen de landen te verminderen. De landen hebben al jaren een slechte verhouding.
8 jan 19:06
Iran zou opzettelijk Amerikaanse militaire slachtoffers hebben vermeden tijdens de vergeldingsactie op militaire bases die Amerikaanse troepen huisvesten in Irak.
3 jan 12:03
De VS hebben met een aanval op het vliegveld van Bagdad twee vliegen in één klap geslagen.
3 jan 9:03
De Iraanse minister Mohammad Javad Zarif van Buitenlandse Zaken heeft de luchtaanval in Irak, waarbij de hoge Iraanse militair generaal Qassem Soleimani is omgekomen, scherp veroordeeld.
19 sep 13:08
Iran heeft opnieuw gewaarschuwd dat het geen aanvallen accepteert in de crisis rond de recente aanvallen op Saoedische olie-installaties.
26 aug 10:12
De Amerikaanse president Donald Trump heeft tijdens de G7-top in het Franse Biarritz gezegd dat hij niet uit is op een machtswisseling in Iran.
31 jul 22:57
De Verenigde Staten stellen sancties in tegen de Iraanse minister van Buitenlandse Zaken Javad Zarif. De maatregelen worden genomen omdat Zarif vaak optreedt namens de Iraanse leider Ayatollah Ali Khamenei.
19 jul 12:33
De Revolutionaire Garde van Iran zegt beelden te zullen vrijgeven die de bewering van de Amerikaanse president Donald Trump dat de Amerikaanse marine een Iraanse drone in de Golf heeft vernietigd, zullen ontzenuwen.
10 jul 18:06
De Amerikaanse president Donald Trump heeft Iran nog meer strafmaatregelen in het vooruitzicht gesteld. "De sancties worden binnenkort substantieel opgevoerd", kondigde hij aan op Twitter.
15:06
Iran heeft nu meer lichtverrijkt uranium dan is toestaan volgens de internationale akkoorden die in 2015 zijn gesloten. Dit heeft de minister van Buitenlandse Zaken, Javad Zarif, bevestigd, meldden Iraanse persbureaus.
24 jun 19:18
De Amerikaanse president Donald Trump legt Iran nieuwe sancties op. Die zijn onder meer gericht tegen de hoogste geestelijk leider van de islamitische republiek, grootayatollah Ali Khamenei.
22 jun 17:41
Iran heeft een kaart gepubliceerd waarop te zien is waar een Amerikaanse drone donderdag is neergehaald door de Iraanse Revolutionaire Garde.
29 okt 8:05
In Indonesië is een passagiersvliegtuig van luchtvaartmaatschappij Lion Air neergestort in de Javazee.
16 mei 18:05
Nederlanders die naar Indonesië gaan, moeten na de recente bloedige aanslagen in het land alert zijn en drukte vermijden, adviseert het ministerie van Buitenlandse Zaken.
30 dec 14:51
Het zondag met 162 inzittenden verdwenen vliegtuig van Air Asia is terecht.
30 dec 11:47
In de Javazee bij Borneo waar gezocht wordt naar sporen van het verdwenen vliegtuig van Air Asia zijn lichamen en brokstukken gezien.
29 dec 12:30
In de Javazee is maandag het zoeken naar sporen van een vliegtuig van Air Asia hervat.
5 sep 11:59
De Javastraat in Den Haag heeft de ongezondste lucht van Nederland.
19 dec 14:03
Rond de tweehonderd mensen worden vermist nadat zaterdag een houten boot met asielzoekers is vergaan voor het Indonesische eiland Java.
5 dec 16:48
Nederland gaat excuses aanbieden voor het bloedbad dat militairen in 1947 aanrichtten in het dorp Rawagede op Java.
1 2 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi