Laatste nieuws over jemen
21 t/m 40 (van 225 artikelen)
20 nov 20:59
De secretaris-generaal van de Verenigde Naties, António Guterres, waarschuwt voor een ernstige voedselcrisis met miljoenen doden in het door de burgeroorlog verscheurde land Jemen.
13 aug 12:58
De Griekse gezondheidsautoriteiten hebben een geval van het coronavirus vastgesteld in een vol kamp met migranten en vluchtelingen op een eiland.
8 jul 14:02
Het Verenigd Koninkrijk wil ondanks internationale bezorgdheid weer wapens gaan leveren aan Saoedi-Arabië.
26 jun 8:27
Duizenden kinderen dreigen in Jemen om te komen door een gebrek aan voedsel.
21 jun 19:03
Een assistent van de president van Jemen noemt de militaire interventie van de coalitie onder leiding van Saoedi-Arabië mislukt.
30 apr 11:46
De autoriteiten in Jemen hebben de eerste coronadoden in het land gemeld. Twee mensen zijn er overleden aan het longvirus, zei de Jemenitische gezondheidsminister.
29 apr 17:19
Volgens experts voedt de verkoop van wapens aan Riyad de Britse schatkist te midden van economische onzekerheden als gevolg van de Brexit en de coronacrisis
29 apr 16:27
Meer dan vijf miljoen kinderen in Jemen onder de 5 jaar hebben een verhoogde kans op cholera of diarree. Dat heeft vooral te maken met de extreme regenval die het land sinds deze maand teistert, stelt UNICEF.
26 apr 8:13
In Jemen heeft de separatistische Zuidelijke Overgangsraad (STC) naar eigen zeggen de macht overgenomen en het bestand met de regering in de prullenbak gegooid.
24 apr 16:55
De door Saoedi-Arabië geleide coalitie die de Houthi-rebellen in Jemen bestrijdt, heeft de eenzijdige wapenstilstand daar met een maand verlengd.
10 apr 14:09
In het door conflict verscheurde Jemen is voor het eerst vastgesteld dat iemand het coronavirus heeft.
8 apr 22:53
De door Saoedi-Arabië geleide coalitie die rebellen in Jemen bestrijdt, zal vanaf donderdag 11.00 uur onze tijd een bestand van twee weken in acht nemen.
28 mrt 22:57
Saoedi-Arabië heeft zaterdag twee raketten onderschept boven de hoofdstad Riyad en de zuidelijke stad Jazan. Dat meldden lokale media.
22 feb 16:11
Minister Stef Blok van Buitenlandse Zaken vindt dat Iran moet veranderen. Hij zei dat tijdens een bezoek aan het streng islamitische land, een dag na de parlementsverkiezingen.
7 feb 8:20
De Amerikaanse president Donald Trump heeft bevestigd dat de leider van al-Qaeda op het Arabisch Schiereiland, Qasim al-Raymi, is gedood in Jemen.
23 jan 10:31
Aartsrivalen Iran en Saoedi-Arabië willen met elkaar praten om de spanningen tussen de landen te verminderen. De landen hebben al jaren een slechte verhouding.
19 jan 9:29
Het aantal militairen dat is gedood door een raketaanval zaterdag op een militair trainingskamp in de Jemenitische provincie Marib is tot zeventig opgelopen.
18 jan 21:37
Vermoedelijk Houthi-rebellen hebben zaterdag een bloedige aanval uitgevoerd op een militair trainingskamp in de Jemenitische stad Marib, ten oosten van hoofdstad Sanaa.
1 dec 10:53
Saoedi-Arabië is met ingang van zondag voorzitter van het internationale financieel overlegorgaan G20. Het koninkrijk neemt het voorzitterschap over van Japan.
26 nov 18:22
De militaire coalitie onder leiding van Saoedi-Arabië laat tweehonderd Houthi-gevangenen vrij. Ook worden de beperkingen op het vliegverkeer boven Jemen versoepeld.
< 1 2 3 4 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi