Laatste nieuws over jemen
101 t/m 120 (van 224 artikelen)
8 mrt 18:14
In Saudi-Arabië zijn besprekingen gaande tussen Houthi-rebellen en Saudische functionarissen over een einde van de oorlog in Jemen.
1 feb 11:42
De oorlogscoalitie, waaronder Marokko, die onder leiding van Saudi-Arabië al bijna een jaar rebellen in Jemen bombardeert, gaat zelf onderzoeken of daar burgerdoden bij zijn gevallen en hoe dat in de toekomst kan worden voorkomen
7 jan 12:47
Iran heeft Saudi-Arabië ervan beschuldigd de Iraanse ambassade in Jemen te hebben gebombardeerd.
2 jan 15:55
De door Saudi-Arabië geleide coalitie die vorig jaar bombardementen uitvoerde op stellingen van de Houthi's in Jemen, beëindigt het staak-het-vuren.
16 dec 16:45
De sjiitische rebellen in Jemen beweren Marokkaanse, Saudische en Emirati soldaten te hebben gedood met twee raketten in Bab al-Mandeb.
10 dec 20:45
De voormalige president van Jemen, Ali Abdullah Salah, heeft Marokko en andere landen gevraagd te stoppen met de militaire acties in zijn land.
4 dec 20:45
Marokko zet 1.500 parachutisten in om de Arabische coalitie in Jemen te steunen in haar strijd tegen de sjiitische Houthi-rebellen.
2 dec 13:01
In het door geweld verscheurde land Jemen worden per dag drie kinderen gedood. Ze komen om door het gebruik van bommen, granaten, mortieren en zelfgemaakte explosieven.
12 nov 15:30
De Marokkaanse koning Mohammed VI herhaalde zijn steun voor de militaire interventie in Jemen.
26 okt 18:45
Marokko stuurt deze week nog een oorlogsschip naar Jemen. De Arabische coalitie die tegen de sjiitische Houthi-rebellen vecht vroeg dat van Marokko.
19 okt 16:00
Een coalitie van Arabische landen onder leiding van Saudi-Arabië heeft per ongeluk dertig strijders gedood die trouw zijn aan de president van Jemen, Abd-Rabbu Mansour Hadi.
29 jul 14:15
Scud-raketten die Houthi-rebellen vanuit Jemen op Saudi-Arabië hebben afgevuurd, werden geleverd door Noord-Korea.
30 jun 14:40
Vanuit Jemen is in de nacht van maandag op dinsdag een Scud-raket afgevuurd op Saudi-Arabië.
16 jun 11:16
Secretaris-generaal Ban Ki-moon van de Verenigde Naties heeft de strijdende partijen in Jemen maandag opgeroepen de wapens neer te leggen voor het begin van de ramadan.
16 jun 10:28
Al-Qaida heeft de dood bevestigd van Nasir al-Wahishi, de nummer twee van het terreurnetwerk en de leider van de Jemenitische tak van Al-Qaida.
3 jun 16:03
De gevluchte president van Jemen is bereid deel te nemen aan vredesoverleg met de sjiitische Houthi-rebellen, die grote delen van zijn land in handen hebben.
29 mei 12:57
Het broertje van de in Jemen omgekomen Marokkaanse piloot Yassine Bahti zit in de gevangenis maar mag daar dankzij koninklijke gratie uit.
27 mei 21:02
Bijna honderd Marokkaanse burgers zijn sinds 11 mei uit Jemen gehaald. Het land is door een burgeroorlog levensgevaarlijk geworden voor buitenlanders.
25 mei 19:55
De vader van de Marokkaanse piloot Yassine Bahti reageert op geruchten over een financiële vergoeding vanuit Saudi-Arabië nadat zijn zoon in Jemen omkwam.
20 mei 15:47
Het lichaam van de 26-jarige piloot Yassine Bahti is in Marokko aangekomen. Daar vond vanochtend direct een militaire begrafenis plaats.
<< < 4 5 6 7 8 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi