Laatste nieuws over jeruzalem
101 t/m 120 (van 168 artikelen)
9 okt 10:40
Bij nieuwe steekpartijen in Israël zijn vrijdag vier Arabieren gewond geraakt.
4 okt 22:13
Israël heeft de Palestijnen de toegang ontzegd tot het oude deel van de stad Jeruzalem.
27 sep 13:38
Bij de al-Aqsamoskee in Jeruzalem is het zondag opnieuw tot ongeregeldheden gekomen tussen Palestijnse jongeren en de zionistische politie.
15 sep 12:46
Voor de derde dag op rij zijn Palestijnse jongeren en de Israëlische oproerpolitie dinsdag slaags geraakt bij de Tempelberg en de al-Aqsamoskee in Jeruzalem.
3 aug 12:23
Een van de zes mensen die donderdag werden neergestoken tijdens een Gay Pride in Jeruzalem is zondag overleden.
30 jul 20:12
Zeker zes deelnemers van de jaarlijkse Gay Pride in Jeruzalem zijn donderdag neergestoken.
17 jun 14:42
Het zionistisch ministerie van defensie heeft vanwege het begin van de Ramadan enkele zogenaamde handreikingen gedaan aan de Palestijnen.
26 feb 13:29
Bij een Grieks-orthodox seminarie in Jeruzalem is brand gesticht. De politie spreekt van een daad van christenhaat. Joodse extremisten zitten hoogstwaarschijnlijk achter de brand.
24 nov 9:30
Drie Israëlische jongeren hebben maandag in Jeruzalem een jonge Palestijn in elkaar geslagen. Het slachtoffer is in het ziekenhuis opgenomen.
18 nov 17:38
De vier slachtoffers die dinsdag zijn gevallen bij een aanval in een synagoge in Jeruzalem hadden allen een dubbel paspoort.
18 nov 12:27
Bij een aanslag in Jeruzalem zijn dinsdag zeker vier bezoekers van een synagoge om het leven gekomen. Nog eens zes mensen raakten gewond, onder wie twee agenten.
14 nov 19:53
Ook jonge moslims mogen weer bidden op de Tempelberg. De Israëlische politie heeft de leeftijdsgrens, die zij had ingesteld om rellen op de voor moslims en joden heilige plaats te voorkomen, vrijdag opgeheven.
12 nov 19:53
De zionistische autoriteiten hebben woensdag voorlopig toestemming gegeven voor de bouw van driehonderd woningen in Oost-Jeruzalem.
30 okt 11:20
De politie in Israël heeft een Palestijn doodgeschoten die verdacht werd van een aanslag op een ultrarechtse joodse activist in Jeruzalem.
28 okt 16:58
Marokko heeft ernstige zorgen over de escalatie van de illegale praktijken van de zionisten in Jeruzalem en in het bijzonder bij moskee Al Aqsa.
28 okt 13:01
Jordanië gaat een spoedzitting aanvragen van de Veiligheidsraad van de Verenigde Naties over de escalerende situatie in Oost-Jeruzalem.
27 okt 11:15
De zionistische regering zet haar plannen door om duizend nieuwe woningen te bouwen in Oost-Jeruzalem.
13:23
Tientallen ultraorthodoxe joden hebben in de Palestijnse hoofdstad Jeruzalem bussen bestormd waarop advertenties staan afgebeeld die oproepen tot seksegelijkheid bij de klaagmuur.
2 okt 15:44
Jeruzalem zet een omstreden nieuw bouwproject in het oosten van de stad door.
9 jul 13:26
Het grootschalige offensief van Israël in de Gazastrook heeft inmiddels aan zeker 25 mensen het leven gekost.
<< < 4 5 6 7 8 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi