Laatste nieuws over jihadist
1 t/m 20 (van 35 artikelen)
8 apr 16:37
Het kabinet wil jihadverdachten waartegen justitie het bewijs niet rond krijgt kunnen blijven aanpakken.
24 sep 1:44
Vijf personen hebben officieel het Nederlanderschap teruggekregen. Ze zijn ook geen ongewenst persoon meer. Het besluit is maandag gepubliceerd in de Staatscourant.
16 sep 16:32
De bestuursrechter in Den Haag heeft maandag de intrekking van het Nederlanderschap van een veroordeelde Syriëganger in stand gelaten. Ook mag hij tien jaar lang Nederland niet meer in.
19 jun 10:14
De Spaanse rechtbank had de twee mannen eerst veroordeeld tot 17 jaar gevangenisstraf
13 apr 14:01
Khiame ontkende samenwerking met de Syrische Democratische Kracht (SDF) voor de repatriëring van Marokkaanse strijders uit Syrië en Irak.
25 okt 13:05
Wilders is het oneens met de benoeming wegens eerdere uitspraak Grapperhaus over 'jihadisten'.
24 jun 10:01
De toon onder aanhangers van de Nederlandse 'jihadistische' beweging, bestaande uit 'tenminste enkele honderden mensen', verhardt zich.
8 jun 20:33
Tegen drie uitgereisde jihadisten heeft het Openbaar Ministerie donderdag voor de rechtbank in Den Haag zes jaar gevangenisstraf geëist wegens deelname aan de gewapende strijd in Syrië of Irak.
15 feb 14:45
Terugkerende jihadisten uit het strijdgebied in Syrië en Irak vormen een steeds grotere dreiging voor de veiligheid in Nederland.
3 dec 19:43
De Marokkaanse autoriteiten hebben een vermeende tussenpersoon opgepakt tussen Daesh en een ontmantelde terreurcel in Frankrijk.
13 okt 16:56
De door de BBC geïnterviewde Nederlandse voormalig Daesh-lid die in een heropvoedingskamp zit blijkt de Leidse Reda Nidalha te zijn.
26 feb 11:47
Belgische aspirant-jihadisten moesten hun moed tonen door homo's te overvallen en te beroven voordat ze goed genoeg werden bevonden om naar het zogenaamde kalifaat in Syrië te reizen.
21 jan 14:07
Nederlandse jihadisten die de komende tijd terugkeren uit Syrië zijn mogelijk geharder en gevaarlijker dan de strijders die tot op heden naar ons land zijn teruggekomen.
13:56
Het Openbaar Ministerie heeft er in hoger beroep op aangedrongen om 'spookjihadist' Soufiane Z. toch terecht te laten staan.
10 mrt 13:36
De Spaanse politie heeft in Ceuta, de Spaanse enclave in Marokko, twee mensen opgepakt op verdenking van banden met een jihadistische terreurcel.
22 jan 17:16
De Nederlandse jihadist Soufian Z. is in de Syrische plaats Kobani gedood.
11 aug 14:29
De politie in Kosovo zegt maandag bij invallen op tientallen locaties minstens veertig radicale moslims te hebben opgepakt.
2 jun 11:30
Een onbekend aantal naar Nederland teruggekeerde Syriëgangers zou een aanslag hebben beraamd op Geert Wilders.
23 apr 12:56
Nederlandse jihadstrijders hebben twee zelfmoordaanslagen gepleegd in het Midden-Oosten.
13 mrt 19:47
Half november vertrok Robbin van Dolderen uit Arnhem naar Syrië voor de gewapende strijd. Afgelopen zondag werd de achttienjarige Nederland teruggehaald door zijn ouders.
1 2 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi