Laatste nieuws over joden
41 t/m 60 (van 365 artikelen)
19 apr 13:57
Moe en Ethan Bradberry zijn vloggers die op YouTube redelijk bekend zijn. Voor een sociaal experiment haalden ze wat islamitische en joodse kledij uit de kast.
11 apr 16:45
De Marokkaans-Franse regisseur Kamal Ashkar gaat een bijzondere documentaire maken over de terugkeer van Marokkaanse joden naar Marokko.
8 apr 10:35
De zogenoemde seksrabbijn is aangehouden in Zuid-Afrika.
31 mrt 16:16
Marokkaans-Nederlandse joden hebben in een verklaring hun onvrede geuit over de uitspraken van VN-secretaris-generaal Ban Ki-moon.
24 mrt 11:58
Moslims, joden en christen komen vrijdag bijeen in de moskee Al Kabir in Amsterdam om stil te staan bij de slachtoffers van de aanslagen in Brussel en ook in Parijs, Beiroet en Istanbul.
29 feb 18:18
Marokko zet zichzelf steeds meer op de kaart op het gebied van interreligieuze dialogen om onderlinge vrede en begrip tussen religies te vergroten.
24 feb 12:43
Schrijver David Irving is niet welkom in het Mercure-hotel in Den Haag omdat hij in het verleden 'nare' dingen heeft gezegd over de Holocaust en joden.
17 feb 17:04
De regels voor het ritueel slachten van dieren worden aangescherpt.
11 feb 12:40
In de West-Duitse stad Detmold moet donderdag een 93-jarige voorkomen vanwege zijn verleden tijdens de Holocaust.
9 feb 17:04
De Nationale Bibliotheek van de zionistenstaat Israël kondigde cursussen Marokkaans dialect aan voor Marokkaanse joden.
26 jan 20:16
Koning Mohammed VI heeft gisteren een boodschap geuit ter gelegenheid van de conferentie voor religieuze minderheden in islamitische landen. Deze conferentie is gisteren in Marrakech begonnen en eindigt morgen.
15 jan 17:52
Karima Belhaj en rabbijn Lody van de Kamp zijn medeoprichters van Salaam Shalom en zijn genomineerd voor Amsterdammer van het Jaar 2015.
6 jan 9:28
De haat van sommige joden jegens hun Palestijnse medemens zit diepgeworteld. Zo diep dat ze in Griekenland twee Palestijnen uit hun vlucht dwongen.
25 dec 12:30
In de zionistische schurkenstaat is de dood van een Palestijnse baby gevierd tijdens een huwelijksfeest. Zelfs in Israël gaat dat voor velen te ver.
10:50
In New York vond zondag een mooie plechtigheid plaats om wijlen koning Mohammed V te eren voor zijn bijdrage tijdens het naziregime.
19 dec 18:36
Een joods koppel en een vriend zijn in de metro van New York op brute wijze aangevallen door een groep passagiers. De enige persoon die ingreep was een moslim.
18 dec 18:02
Vijftien Joodse religieuze en maatschappelijke instellingen in Amsterdam krijgen geld van de gemeente om de beveiliging op te schroeven.
8 dec 12:45
De zionistische schurkenstaat Israël heeft eindelijk besloten om geen onderscheid meer te maken in verschillende joden.
1 dec 10:20
Moslims in het Canadees plekje Peterborough mogen vrijdags in een plaatselijke synagoge bidden.
27 nov 13:36
Vooraanstaande moslims, joden en christenen zijn onlangs bijeengekomen in het New Yorkse Museum of Modern Art om te praten over een project ter ere van koning Mohammed VI.
< 1 2 3 4 5 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi