Laatste nieuws over joden
41 t/m 60 (van 369 artikelen)
12 mei 12:53
Marokkaanse moslims en joden leven al eeuwen in vrede naast elkaar in verschillende gebieden in Marokko.
11 mei 15:04
Sion Assidon is een Marokkaanse jood en heeft enkele weken voor de Ramadan opgeroepen Israëlische dadels te boycotten.
8 mei 21:40
De zionistische premier Benjamin Netanyahu heeft zondag een van de hoogste generaals van het land bekritiseerd, omdat die in een speech zei dat de Israëlische samenleving nazi-achtige trekjes begint te vertonen.
4 mei 19:00
Bijna vijfhonderd joden uit alle hoeken van de wereld hebben zich onlangs verzameld in El Jadida.
19 apr 13:57
Moe en Ethan Bradberry zijn vloggers die op YouTube redelijk bekend zijn. Voor een sociaal experiment haalden ze wat islamitische en joodse kledij uit de kast.
11 apr 16:45
De Marokkaans-Franse regisseur Kamal Ashkar gaat een bijzondere documentaire maken over de terugkeer van Marokkaanse joden naar Marokko.
8 apr 10:35
De zogenoemde seksrabbijn is aangehouden in Zuid-Afrika.
31 mrt 16:16
Marokkaans-Nederlandse joden hebben in een verklaring hun onvrede geuit over de uitspraken van VN-secretaris-generaal Ban Ki-moon.
11:58
Moslims, joden en christen komen vrijdag bijeen in de moskee Al Kabir in Amsterdam om stil te staan bij de slachtoffers van de aanslagen in Brussel en ook in Parijs, Beiroet en Istanbul.
29 feb 18:18
Marokko zet zichzelf steeds meer op de kaart op het gebied van interreligieuze dialogen om onderlinge vrede en begrip tussen religies te vergroten.
12:43
Schrijver David Irving is niet welkom in het Mercure-hotel in Den Haag omdat hij in het verleden 'nare' dingen heeft gezegd over de Holocaust en joden.
17 feb 17:04
De regels voor het ritueel slachten van dieren worden aangescherpt.
11 feb 12:40
In de West-Duitse stad Detmold moet donderdag een 93-jarige voorkomen vanwege zijn verleden tijdens de Holocaust.
9 feb 17:04
De Nationale Bibliotheek van de zionistenstaat Israël kondigde cursussen Marokkaans dialect aan voor Marokkaanse joden.
26 jan 20:16
Koning Mohammed VI heeft gisteren een boodschap geuit ter gelegenheid van de conferentie voor religieuze minderheden in islamitische landen. Deze conferentie is gisteren in Marrakech begonnen en eindigt morgen.
15 jan 17:52
Karima Belhaj en rabbijn Lody van de Kamp zijn medeoprichters van Salaam Shalom en zijn genomineerd voor Amsterdammer van het Jaar 2015.
6 jan 9:28
De haat van sommige joden jegens hun Palestijnse medemens zit diepgeworteld. Zo diep dat ze in Griekenland twee Palestijnen uit hun vlucht dwongen.
25 dec 12:30
In de zionistische schurkenstaat is de dood van een Palestijnse baby gevierd tijdens een huwelijksfeest. Zelfs in Israël gaat dat voor velen te ver.
23 dec 10:50
In New York vond zondag een mooie plechtigheid plaats om wijlen koning Mohammed V te eren voor zijn bijdrage tijdens het naziregime.
19 dec 18:36
Een joods koppel en een vriend zijn in de metro van New York op brute wijze aangevallen door een groep passagiers. De enige persoon die ingreep was een moslim.
< 1 2 3 4 5 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi