Laatste nieuws over joden
61 t/m 80 (van 368 artikelen)
8 dec 12:45
De zionistische schurkenstaat Israël heeft eindelijk besloten om geen onderscheid meer te maken in verschillende joden.
1 dec 10:20
Moslims in het Canadees plekje Peterborough mogen vrijdags in een plaatselijke synagoge bidden.
27 nov 13:36
Vooraanstaande moslims, joden en christenen zijn onlangs bijeengekomen in het New Yorkse Museum of Modern Art om te praten over een project ter ere van koning Mohammed VI.
24 nov 17:32
Vorig jaar vertrokken enkele honderden Marokkaanse joden naar de schurkenstaat Israël om zich daar permanent te vestigen.
16 nov 8:18
Moskeeën en synagogen hebben zondagmiddag met een wandeling door Amsterdam gezamenlijk stil gestaan bij de bloedige aanslagen in Parijs. Ook burgemeester Eberhard van der Laan was van de partij.
15 nov 14:15
Vertegenwoordigers van drie religies hebben zondag bij een bezoek aan de Franse ambassadeur in Den Haag in een gezamenlijke verklaring de terreuraanslagen in Parijs veroordeeld.
14 nov 23:05
Moskeeën en synagogen houden zondag gezamenlijk een demonstratie in Amsterdam naar aanleiding van de aanslagen in Parijs.
4 nov 20:50
In België is een prachtig verzoeningsinitiatief in het leven geroepen.
21 okt 14:14
Zionistenpremier Benjamin Netanyahu weet het helemaal zeker: Adolf Hitler was helemaal niet van plan om joden uit te roeien, maar wilde ze alleen het land uit hebben.
7 sep 15:08
De brandstichting in een Palestijns huis in juli heeft weer een leven geëist.
13 jul 17:22
Tijdens een undercoveractie heeft de politie van zionistenstaat Israël een groep extremistische joden opgepakt wegens het verbranden van een christelijke kerk.
8 jul 20:12
Marokkaanse moslims en joden hebben gisteren in Casablanca een gezamenlijke iftar gehouden.
6 jul 20:19
Marokko staat bekend als één van de meest tolerante Arabische landen jegens joodse burgers. Dat blijkt ook uit één nieuw onderzoek van een joodse denktank.
26 jun 13:19
Joodse leerlingen van de Nieuwe Baarnsche School, die in 1951 in de klas zouden komen bij de prinsessen Irene en Margriet, zijn door de basisschool in een parallelklas geplaatst.
16 jun 16:11
Minister Lodewijk Asscher, in het kabinet verantwoordelijk voor integratie, is geschokt door de uitkomsten van een onderzoek naar de oorzaken van antisemitisme onder jongeren.
11 jun 17:18
Toen het leven van de Britse Lily als hoogbejaard zwaar werd, waren daar haar moslimburen die hun best deden om haar leven nog zinvol te maken. Het werd een mooi verhaal over grenzeloze liefde.
3 jun 17:03
Moslims en joden hebben onlangs kort voor zonsopgang (Fadj) in Los Angeles samen hun gebed uitgevoerd. Op YouTube is daarvan een video te zien.
2 jun 15:06
Als er extra financiën nodig zouden zijn voor de beveiliging van Joodse instellingen, dan zal veiligheidsminister Ard van der Steur die kwestie ,,niet uit de weg gaan''.
17:12
Vrouwen en een verbod op autorijden... Je zou denken dat het alleen in Saudi-Arabië voor komt maar niets is minder waar.
13 mei 11:34
Steeds minder Nederlanders zijn godsdienstig. De helft noemt zich nog religieus, de andere helft gelooft niet meer of heeft nooit geloofd.
<< < 2 3 4 5 6 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi